2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Logisztikai haderőnemi gyűlés

Hosz  |  2006. 10. 27., 16:53

Az MH ÖLTP alárendeltségébe tartozó katonai szervezetek alapszervezeti- és önálló csoportvezetöi találkoztak október 24-26-án. Mályiba, a 3. KORK által biztosított rendezvényre meghívást kapott dr.Gáspár Tibor mérnök vezérőrnagy, az MH ÖLTP parancsnoka, Vernyik László főtörzszászlós, az MH ÖLTP vezénylő zászlósa, valamint a Hosz elnöksége és területi ügyvivői is...

A háromnapos rendezvényt Besenyei Csaba, a Hosz elnökségi tagja, a logisztikai képviselet vezetője nyitotta meg. Ezt követően dr.Gáspár Tibor tábornok előadást tartott az MH ÖLTP előtt álló fő feladatokról, valamint a haderő-átalakítás aktualitásairól. Ezt követően kérdések és vélemények hangzottak el a résztvevő állomány részéről, amire a haderőnemi parancsnok válaszolt.

A következő napirendi pontnak megfelelően aktuális tájékoztatót tartott az időszerü kérdésekről és feladatokról Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke. A második nap délelőtt a rendezvényen résztvevő állomány a környék egyik nevezetességét, a miskolc-tapolcai Barlangfürdőt látogatta meg. Délután a logisztikai képviselet beszámolója hangzott el az eddig végzet tevékenységről, valamint a képviselet gazdálkodásáról. A Besenyei Csaba által készített beszámoló elhangzását követően a Hajdúhadházon lebonyolított HÉF ülésről visszaérkezett Mészáros Géza Hosz elnök számolt be az aznapi eseményekről, valamint a HÉF-en történtekről.

Az ülés végén Jáger Tibor adott tájékoztatást a „ HONVÉD” Nyugdíj pénztár müködéséről szolgáltatásairól hozamairól és hívta fel figyelmet az extra befizetések lehetőségére. A tájékoztatás végén arra kérte a jelenlévő tisztségviselőket, hogy környezetükben népszerüsítsék a pénztárat.

Fotó: Takács István

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.