2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Logisztikai haderőnemi gyűlés

Hosz  |  2006. 10. 27., 16:53

Az MH ÖLTP alárendeltségébe tartozó katonai szervezetek alapszervezeti- és önálló csoportvezetöi találkoztak október 24-26-án. Mályiba, a 3. KORK által biztosított rendezvényre meghívást kapott dr.Gáspár Tibor mérnök vezérőrnagy, az MH ÖLTP parancsnoka, Vernyik László főtörzszászlós, az MH ÖLTP vezénylő zászlósa, valamint a Hosz elnöksége és területi ügyvivői is...

A háromnapos rendezvényt Besenyei Csaba, a Hosz elnökségi tagja, a logisztikai képviselet vezetője nyitotta meg. Ezt követően dr.Gáspár Tibor tábornok előadást tartott az MH ÖLTP előtt álló fő feladatokról, valamint a haderő-átalakítás aktualitásairól. Ezt követően kérdések és vélemények hangzottak el a résztvevő állomány részéről, amire a haderőnemi parancsnok válaszolt.

A következő napirendi pontnak megfelelően aktuális tájékoztatót tartott az időszerü kérdésekről és feladatokról Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke. A második nap délelőtt a rendezvényen résztvevő állomány a környék egyik nevezetességét, a miskolc-tapolcai Barlangfürdőt látogatta meg. Délután a logisztikai képviselet beszámolója hangzott el az eddig végzet tevékenységről, valamint a képviselet gazdálkodásáról. A Besenyei Csaba által készített beszámoló elhangzását követően a Hajdúhadházon lebonyolított HÉF ülésről visszaérkezett Mészáros Géza Hosz elnök számolt be az aznapi eseményekről, valamint a HÉF-en történtekről.

Az ülés végén Jáger Tibor adott tájékoztatást a „ HONVÉD” Nyugdíj pénztár müködéséről szolgáltatásairól hozamairól és hívta fel figyelmet az extra befizetések lehetőségére. A tájékoztatás végén arra kérte a jelenlévő tisztségviselőket, hogy környezetükben népszerüsítsék a pénztárat.

Fotó: Takács István

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.