2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Logisztikai haderőnemi gyűlés

Hosz  |  2006. 10. 27., 16:53

Az MH ÖLTP alárendeltségébe tartozó katonai szervezetek alapszervezeti- és önálló csoportvezetöi találkoztak október 24-26-án. Mályiba, a 3. KORK által biztosított rendezvényre meghívást kapott dr.Gáspár Tibor mérnök vezérőrnagy, az MH ÖLTP parancsnoka, Vernyik László főtörzszászlós, az MH ÖLTP vezénylő zászlósa, valamint a Hosz elnöksége és területi ügyvivői is...

A háromnapos rendezvényt Besenyei Csaba, a Hosz elnökségi tagja, a logisztikai képviselet vezetője nyitotta meg. Ezt követően dr.Gáspár Tibor tábornok előadást tartott az MH ÖLTP előtt álló fő feladatokról, valamint a haderő-átalakítás aktualitásairól. Ezt követően kérdések és vélemények hangzottak el a résztvevő állomány részéről, amire a haderőnemi parancsnok válaszolt.

A következő napirendi pontnak megfelelően aktuális tájékoztatót tartott az időszerü kérdésekről és feladatokról Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke. A második nap délelőtt a rendezvényen résztvevő állomány a környék egyik nevezetességét, a miskolc-tapolcai Barlangfürdőt látogatta meg. Délután a logisztikai képviselet beszámolója hangzott el az eddig végzet tevékenységről, valamint a képviselet gazdálkodásáról. A Besenyei Csaba által készített beszámoló elhangzását követően a Hajdúhadházon lebonyolított HÉF ülésről visszaérkezett Mészáros Géza Hosz elnök számolt be az aznapi eseményekről, valamint a HÉF-en történtekről.

Az ülés végén Jáger Tibor adott tájékoztatást a „ HONVÉD” Nyugdíj pénztár müködéséről szolgáltatásairól hozamairól és hívta fel figyelmet az extra befizetések lehetőségére. A tájékoztatás végén arra kérte a jelenlévő tisztségviselőket, hogy környezetükben népszerüsítsék a pénztárat.

Fotó: Takács István

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.