2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Logisztikai haderőnemi gyűlés

Hosz  |  2006. 10. 27., 16:53

Az MH ÖLTP alárendeltségébe tartozó katonai szervezetek alapszervezeti- és önálló csoportvezetöi találkoztak október 24-26-án. Mályiba, a 3. KORK által biztosított rendezvényre meghívást kapott dr.Gáspár Tibor mérnök vezérőrnagy, az MH ÖLTP parancsnoka, Vernyik László főtörzszászlós, az MH ÖLTP vezénylő zászlósa, valamint a Hosz elnöksége és területi ügyvivői is...

A háromnapos rendezvényt Besenyei Csaba, a Hosz elnökségi tagja, a logisztikai képviselet vezetője nyitotta meg. Ezt követően dr.Gáspár Tibor tábornok előadást tartott az MH ÖLTP előtt álló fő feladatokról, valamint a haderő-átalakítás aktualitásairól. Ezt követően kérdések és vélemények hangzottak el a résztvevő állomány részéről, amire a haderőnemi parancsnok válaszolt.

A következő napirendi pontnak megfelelően aktuális tájékoztatót tartott az időszerü kérdésekről és feladatokról Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke. A második nap délelőtt a rendezvényen résztvevő állomány a környék egyik nevezetességét, a miskolc-tapolcai Barlangfürdőt látogatta meg. Délután a logisztikai képviselet beszámolója hangzott el az eddig végzet tevékenységről, valamint a képviselet gazdálkodásáról. A Besenyei Csaba által készített beszámoló elhangzását követően a Hajdúhadházon lebonyolított HÉF ülésről visszaérkezett Mészáros Géza Hosz elnök számolt be az aznapi eseményekről, valamint a HÉF-en történtekről.

Az ülés végén Jáger Tibor adott tájékoztatást a „ HONVÉD” Nyugdíj pénztár müködéséről szolgáltatásairól hozamairól és hívta fel figyelmet az extra befizetések lehetőségére. A tájékoztatás végén arra kérte a jelenlévő tisztségviselőket, hogy környezetükben népszerüsítsék a pénztárat.

Fotó: Takács István

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.