2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az otthonteremtés érdekében

Hosz  |  2006. 11. 14., 14:47

A haderő új struktúrára történő átállása következtében sok helyen megszűntek a helyőrségek, s velük együtt a szolgálati lakások is. Ezért, a katonák megnövekedett lakásigényeinek más módon történő kielégítése céljából - a Honvédszakszervezet nevében - az Egység 2002 Kft., az OTP Lakáslízing Zrt., valamint a Bodrogi Bau Kft. együttműködési megállapodást kötött...

Az aláírási ceremónia után Sárkány Ferenctől, az Egység 2002 Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy a projekt célja az otthonteremtés. Az ügyvezető azt is elmondta, hogy a Kft., mint bonyolító fogja népszerüsíteni az FRDÉSZ és tagszervezetei számára a várhatóan népszerü projektet. Fenti megállapodással tehát tovább bővült a Hosz által alapított Egység 2002 Kft. profilja. Az együtmüködési megállapodás aláírásán részt vett Mészáros Géza, a Hosz elnöke és Jáger Tibor, az Egység 2002 Kft. országos hatáskörü szolgáltatás- és tagszervezője is. A projektről szóló hasznos tudnivalókat hamarosan közzéteszük honlapunkon, de az Egység újság decemberi számában is fontos tudnivalókat találnak majd az érdeklődők - a szerk.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.