2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz-tagság népesítette be a nézőteret

Hosz  |  2006. 11. 15., 16:16

A hagyományokhoz hűen idén is sikeres cirkuszi előadásra invitálta tagjait és hozzátartozóit a Honvédszakszervezet. A jubileumi esztendő utolsó nagyszabású rendezvényét jelentő, december 16-i előadáson telt ház előtt szórakozhatott mintegy másfél ezer tagtársunk és családtagja.   

A Fővárosi Nagycirkusz legújabb, Porondon a világ címet viselő müsora felhőtlen szórakozást nyújtott minden megjelenő kicsinek és nagynak. Porondra léptek kitünő orosz cirkuszmüvészek, ügyes fiatal magyar artisták, köztük zsonglőr, légtornász és kézegyensúlyozó, továbbá egy gumiasztalon vitézkedő brazil család, egy elképesztően jókedvü kenyai akrobatatársulat, elefánt, ló, medve, szóval együtt volt minden, ami a hagyományos cirkuszi előadás nélkülözhetetlen tartozéka.

A bohóc, Vaszilij Trofimov nemcsak fenékre huppanni vagy hülyéskedni és hajigálni tanult meg, de értett az állatok nyelvén, emellett magabiztosan közlekedett a lazadróton, pontosan tudta, hogy a bohóctréfa nem szimpla bolondozás. Az ugyancsak orosz Diana Vediashkina játékos tacskókat idomított, a magyar Kókai Zoltán zsonglőr futball-labdákkal játszadozott, noha hibázott is, de már bőven tud úgy bánni a focilabdával, hogy különösebb kockázat nélkül kaphatna egy helyet Várhidi Péter magyar futballválogatottnak nevezett csapatában, mit veszíthetünk...

És akkor még nem beszéltünk arról a hét afrikai fiatalemberről, akik az Asseghai csoportot alkották. A kenyai gumiemberekről sugárzott az életöröm, a játék szeretete, miközben elképesztő ugrásokkal szórakoztatták a közönséget, másodpercek alatt építettek gúlát, arasznyi magasságban fekvő, lángoló rúd alatt limbóztak át.

Láthatók voltak aztán egyéb szépségek is: magyar kézegyensúlyozók (Brigitta és Gábor), orosz levegőszám (Duo Artemev), aztán látható volt még egy megbízható brazil gumiasztalszám is, emellett porondra került egy úgynevezett humoros medveidomítás, valamint az az Olaszországból érkezett elefánt is, amelyik idomítójával és különlegességképpen egy szép fehér paripával dolgozott együtt. Szóval, felhőtlen kétórás szórakozással telt a szombat délelőttje midenkinek, aki a Honvédszakszervezet szervezésében látogatta meg a cirkuszi előadást.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.