2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakértői csoport alakul a személyi beszélgetések időszakára

Hosz  |  2006. 11. 22., 09:01

Az átszervezés első ütemében érintett alakulatok és szervezetek személyi állománya számára november 27-én megkezdődnek a személyi beszélgetések. A Hosz feladatának tekinti, hogy ennek során hathatós segítséget nyújtson minden egyes tagja számára...

Szeretnénk elérni, hogy tagjaink a szakszervezeti tisztségviselők támogatásával érdekeiket eséllyel és sikeresen érvényesíthessék a személyügyi eljárás(ok) során. Az egyén számára legelőnyösebb, vagy még elfogadható megoldások kialakítása, felismerése esetenként elképzelhetetlen a felmerülő problémák gyors és érdemi rendezése nélkül.

Ehhez kívánunk hozzájárulni egy olyan szakértői csoport felállításával, amelyben a szakszervezet és a honvédség legfelkészültebb szakemberei állnak készen a személyügyi eljárással, lakás- és lakhatási ügyekkel, a nyugállományba helyezéssel, az illetmény jellegü és egyéb járandóságokkal, a jogviszony módosításának és megszüntetésének szabályaival, a jogi és jogorvoslati lehetőségekkel, a rekonverziós támogatások igénybe vételével kapcsolatban felmerülő kérdések azonnali (mielőbbi) megválaszolására.

A munkacsoport tagjai alapvetően telefonon adnak tájékoztatást, és eligazítást a felsorolt témakörökben a tisztségviselők, az alapszervezetek és önálló csoportok vezetői számára. Tehát az érintettek a konkrét problémákkal elsősorban őket keressék meg, illetve minél többen igényeljék részvételüket a személyi beszélgetéseken. Szakértőink lehetőség szerint részt vesznek az állomány részére a katonai szervezeteknél későbbiekben megszervezett szakszervezeti tájékoztatókon. A részletekről tisztségviselőinket még a hét folyamán írásban tájékoztatjuk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.