2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakértői csoport alakul a személyi beszélgetések időszakára

Hosz  |  2006. 11. 22., 09:01

Az átszervezés első ütemében érintett alakulatok és szervezetek személyi állománya számára november 27-én megkezdődnek a személyi beszélgetések. A Hosz feladatának tekinti, hogy ennek során hathatós segítséget nyújtson minden egyes tagja számára...

Szeretnénk elérni, hogy tagjaink a szakszervezeti tisztségviselők támogatásával érdekeiket eséllyel és sikeresen érvényesíthessék a személyügyi eljárás(ok) során. Az egyén számára legelőnyösebb, vagy még elfogadható megoldások kialakítása, felismerése esetenként elképzelhetetlen a felmerülő problémák gyors és érdemi rendezése nélkül.

Ehhez kívánunk hozzájárulni egy olyan szakértői csoport felállításával, amelyben a szakszervezet és a honvédség legfelkészültebb szakemberei állnak készen a személyügyi eljárással, lakás- és lakhatási ügyekkel, a nyugállományba helyezéssel, az illetmény jellegü és egyéb járandóságokkal, a jogviszony módosításának és megszüntetésének szabályaival, a jogi és jogorvoslati lehetőségekkel, a rekonverziós támogatások igénybe vételével kapcsolatban felmerülő kérdések azonnali (mielőbbi) megválaszolására.

A munkacsoport tagjai alapvetően telefonon adnak tájékoztatást, és eligazítást a felsorolt témakörökben a tisztségviselők, az alapszervezetek és önálló csoportok vezetői számára. Tehát az érintettek a konkrét problémákkal elsősorban őket keressék meg, illetve minél többen igényeljék részvételüket a személyi beszélgetéseken. Szakértőink lehetőség szerint részt vesznek az állomány részére a katonai szervezeteknél későbbiekben megszervezett szakszervezeti tájékoztatókon. A részletekről tisztségviselőinket még a hét folyamán írásban tájékoztatjuk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.