2024. 06. 16.
Jusztin
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Évértékelés és óévbúcsúztatás

Hosz  |  2006. 12. 20., 18:01

Honvédelmi kérdésekkel foglalkozó újságírók számára tartott évértékelő és óévbúcsúztató fogadást a honvédelmi miniszter. A december 20-i eseményen a Honvédszakszervezet hivatalos lapját, az Egység újságot Süli Ferenc felelős szerkesztő és Szita Róbert kommunikációs ügyvivő képviselte...

A hagyomány tehát folytatódott: a karácsonyi ünnepekhez és az év végéhez közeledve a honvédelmi tárca irányítója  idén is fontosnak tartotta, hogy találkozzon a sajtó képviselőivel.

Dr. Szekeres Imre miniszter a Stefánia Palotában december 2o-án megrendezett kötetlen hangulatú találkozón az elköszönő év legfontosabb eseményeit kisfilm segítségével villantotta fel az írott és elektronikus sajtó honvédelemmel foglalkozó munkatársainak. Örvendetes és megdöbbentő képek egyaránt előkerültek, hiszen a 2006-os év is bővelkedett emlékezetes momentumokban.

Láthattuk a légvédelem új büszkeségeit, a Gripeneket csakúgy, mint a Tisza gátjain hősiesen helytálló katonákat, vagy a hazai gyakorlatokon és az Afganisztánban fegyelmezetten, felkészülten teljesítő bajtársakat. A tárca irányítója szólt a jövő évi feladatokról, a haderőreform után kialakuló új struktúráról. Mint fogalmazott: az erős hadsereg a Magyar Köztársaság gazdasági és politikai érdeke.

 

Dr. Szekeres Imre a tájékoztató után vacsorán látta vendégül az újságírókat, de az oldott, kötetlen beszélgetések során lehetőséget talált arra, hogy az Egység újság szerkesztőjének nyilatkozzon a Magyar Honvédség keretein belül folyó érdekvédelmi munkáról, a Hosz ez irányú tevékenységéről, lehetőségeiről. Az interjút az Egység címü lap 2007.évi, februári számában közöljük.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legnagyobb nemzetközi légitársaság újabb jelentős lépést tett a légi közlekedés károsanyag-kibocsátásának csökkentéséért. Az Emirates több más járatához hasonlóan, már a Szingapúrból induló repülőgépeit is környezetkímélőbb üzemanyaggal üzemelteti.

  Háború Művészete magazin

Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.