2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

2007-ben is: Egység!

Hosz  |  2006. 12. 22., 10:55

Új év, új elképzelések, ismét megújuló Egység újság! Az elmúlt három-négy esztendőben a lapot rendszeresen olvasó Hosz tagok valószínűleg örömmel konstatálták, hogy a legfontosabb információs fórum esztétikai megjelenése, formája, szerkesztése kedvezően, a korszerű nyomdatechnikai elvárásoknak megfelelően változott. Bizonyára Önök is tudják, hogy a közel tizenháromezer fős szakszervezeti tagságot leginkább érintő aktuális hírekről, a Hosz belső életéről, a különböző állásfoglalásokról szóló anyagokat meglehetősen összetett feladat tizenhat oldalon prezentálni – 2006-ban ezért gyakran négy oldallal növeltük a lap terjedelmét. A lap 2007/1. száma január első hetében jut el minden kedves olvasónkhoz. A cikkek már letölthetők weblapunkról, kellemes időtöltést, jó olvasást!

Az idei év várhatóan számos új szituációt hoz a Magyar Honvédség életében – elsősorban a haderőreform miatt. Szerkesztőségünk munkatársai ezért az eddigieknél gyakrabban keresik majd fel a csapatoknál szolgálatot teljesítő Hosz tagokat, hogy beszámolhassunk a katonák szolgálati- és életkörülményeinek változásáról, a bajtársakat foglalkoztató gondokról, örömökről. Bízva abban, hogy az utóbbiakból lesz több számunkra, az Egység újsággal kellemes időtöltést és boldog, sikerekben gazdag új évet kíván a felelős szerkesztő, a kommunikációs ügyvivő, valamint a jogi és a fotórovat szerkesztői:

Süli  Ferenc, Szita Róbert, dr. Hortobágyi Tibor és Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.