2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

2007-ben is: Egység!

Hosz  |  2006. 12. 22., 10:55

Új év, új elképzelések, ismét megújuló Egység újság! Az elmúlt három-négy esztendőben a lapot rendszeresen olvasó Hosz tagok valószínűleg örömmel konstatálták, hogy a legfontosabb információs fórum esztétikai megjelenése, formája, szerkesztése kedvezően, a korszerű nyomdatechnikai elvárásoknak megfelelően változott. Bizonyára Önök is tudják, hogy a közel tizenháromezer fős szakszervezeti tagságot leginkább érintő aktuális hírekről, a Hosz belső életéről, a különböző állásfoglalásokról szóló anyagokat meglehetősen összetett feladat tizenhat oldalon prezentálni – 2006-ban ezért gyakran négy oldallal növeltük a lap terjedelmét. A lap 2007/1. száma január első hetében jut el minden kedves olvasónkhoz. A cikkek már letölthetők weblapunkról, kellemes időtöltést, jó olvasást!

Az idei év várhatóan számos új szituációt hoz a Magyar Honvédség életében – elsősorban a haderőreform miatt. Szerkesztőségünk munkatársai ezért az eddigieknél gyakrabban keresik majd fel a csapatoknál szolgálatot teljesítő Hosz tagokat, hogy beszámolhassunk a katonák szolgálati- és életkörülményeinek változásáról, a bajtársakat foglalkoztató gondokról, örömökről. Bízva abban, hogy az utóbbiakból lesz több számunkra, az Egység újsággal kellemes időtöltést és boldog, sikerekben gazdag új évet kíván a felelős szerkesztő, a kommunikációs ügyvivő, valamint a jogi és a fotórovat szerkesztői:

Süli  Ferenc, Szita Róbert, dr. Hortobágyi Tibor és Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.