2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

2007-ben is: Egység!

Hosz  |  2006. 12. 22., 10:55

Új év, új elképzelések, ismét megújuló Egység újság! Az elmúlt három-négy esztendőben a lapot rendszeresen olvasó Hosz tagok valószínűleg örömmel konstatálták, hogy a legfontosabb információs fórum esztétikai megjelenése, formája, szerkesztése kedvezően, a korszerű nyomdatechnikai elvárásoknak megfelelően változott. Bizonyára Önök is tudják, hogy a közel tizenháromezer fős szakszervezeti tagságot leginkább érintő aktuális hírekről, a Hosz belső életéről, a különböző állásfoglalásokról szóló anyagokat meglehetősen összetett feladat tizenhat oldalon prezentálni – 2006-ban ezért gyakran négy oldallal növeltük a lap terjedelmét. A lap 2007/1. száma január első hetében jut el minden kedves olvasónkhoz. A cikkek már letölthetők weblapunkról, kellemes időtöltést, jó olvasást!

Az idei év várhatóan számos új szituációt hoz a Magyar Honvédség életében – elsősorban a haderőreform miatt. Szerkesztőségünk munkatársai ezért az eddigieknél gyakrabban keresik majd fel a csapatoknál szolgálatot teljesítő Hosz tagokat, hogy beszámolhassunk a katonák szolgálati- és életkörülményeinek változásáról, a bajtársakat foglalkoztató gondokról, örömökről. Bízva abban, hogy az utóbbiakból lesz több számunkra, az Egység újsággal kellemes időtöltést és boldog, sikerekben gazdag új évet kíván a felelős szerkesztő, a kommunikációs ügyvivő, valamint a jogi és a fotórovat szerkesztői:

Süli  Ferenc, Szita Róbert, dr. Hortobágyi Tibor és Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.