2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualizált kontraktus

Hosz  |  2007. 02. 10., 12:37

Besenyei Csaba, az aktivitásáról méltán ismert logisztikai érdekvédelmi képviselő, aki egyben a Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ (MH VEK) Hosz alapszervezetének vezetője is, nem habozott túl sokat. Az első adandó alkalommal megerősítette az előző parancsnokkal, Czikó László mérnök ezredessel kötött együttműködési megállapodást, s az aktualizált kontraktust - február 9-én - már alá is írta az új vezetővel, Bozó Tibor ezredessel…

Bozó Tibor ezredes - február 9-én - bemutatokozó látogatást tett az MH VEK káli harcanyagraktár parancsnokánál, Horváth László alezredesnél. Az eseményre meghívást kapott, a VEK nyugállományba készülő parancsnokhelyettese, Berczi István alezredes, a Hosz főtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán, a Hosz jogsegélyszolgálat-vezetői pályázatán győztes Doszpolyné dr. Mészáros Melinda és a VEK alapszervezet vezető-helyettese Mészáros Mária is. Mialatt a VEK új parancsnoka megtekintette az objektumot, a vendégekről a káli harcanyagraktár jövendő parancsnoka, Kaló Miklós mérnök őrnagy gondoskodott.

A bázis megtekintése után Bozó ezredes és Besenyei Csaba kézjegyével látta el a megállapodást és kölcsönösen biztosították egymást, hogy az eddigi kitünő együttmüködés a jövőben is zavartalan lesz. A protokolláris esemény után kötetlen beszélgetés keretében főleg az aktualitásokról volt szó, de, mint ilyenkor természetes, előkerült a múlt egy-egy érdekes állomása is, s a jövőbeni tennivalókról való egyeztetés sem maradt el. A párbeszéd elkezdődött az új parancsnokkal, aki számíthat a Honvédszakszervezet támogatására, amire mi szintén számítunk az Ő személyét illetően.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.