2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualizált kontraktus

Hosz  |  2007. 02. 10., 12:37

Besenyei Csaba, az aktivitásáról méltán ismert logisztikai érdekvédelmi képviselő, aki egyben a Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ (MH VEK) Hosz alapszervezetének vezetője is, nem habozott túl sokat. Az első adandó alkalommal megerősítette az előző parancsnokkal, Czikó László mérnök ezredessel kötött együttműködési megállapodást, s az aktualizált kontraktust - február 9-én - már alá is írta az új vezetővel, Bozó Tibor ezredessel…

Bozó Tibor ezredes - február 9-én - bemutatokozó látogatást tett az MH VEK káli harcanyagraktár parancsnokánál, Horváth László alezredesnél. Az eseményre meghívást kapott, a VEK nyugállományba készülő parancsnokhelyettese, Berczi István alezredes, a Hosz főtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán, a Hosz jogsegélyszolgálat-vezetői pályázatán győztes Doszpolyné dr. Mészáros Melinda és a VEK alapszervezet vezető-helyettese Mészáros Mária is. Mialatt a VEK új parancsnoka megtekintette az objektumot, a vendégekről a káli harcanyagraktár jövendő parancsnoka, Kaló Miklós mérnök őrnagy gondoskodott.

A bázis megtekintése után Bozó ezredes és Besenyei Csaba kézjegyével látta el a megállapodást és kölcsönösen biztosították egymást, hogy az eddigi kitünő együttmüködés a jövőben is zavartalan lesz. A protokolláris esemény után kötetlen beszélgetés keretében főleg az aktualitásokról volt szó, de, mint ilyenkor természetes, előkerült a múlt egy-egy érdekes állomása is, s a jövőbeni tennivalókról való egyeztetés sem maradt el. A párbeszéd elkezdődött az új parancsnokkal, aki számíthat a Honvédszakszervezet támogatására, amire mi szintén számítunk az Ő személyét illetően.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.