2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 395 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualizált kontraktus

Hosz  |  2007. 02. 10., 12:37

Besenyei Csaba, az aktivitásáról méltán ismert logisztikai érdekvédelmi képviselő, aki egyben a Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ (MH VEK) Hosz alapszervezetének vezetője is, nem habozott túl sokat. Az első adandó alkalommal megerősítette az előző parancsnokkal, Czikó László mérnök ezredessel kötött együttműködési megállapodást, s az aktualizált kontraktust - február 9-én - már alá is írta az új vezetővel, Bozó Tibor ezredessel…

Bozó Tibor ezredes - február 9-én - bemutatokozó látogatást tett az MH VEK káli harcanyagraktár parancsnokánál, Horváth László alezredesnél. Az eseményre meghívást kapott, a VEK nyugállományba készülő parancsnokhelyettese, Berczi István alezredes, a Hosz főtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán, a Hosz jogsegélyszolgálat-vezetői pályázatán győztes Doszpolyné dr. Mészáros Melinda és a VEK alapszervezet vezető-helyettese Mészáros Mária is. Mialatt a VEK új parancsnoka megtekintette az objektumot, a vendégekről a káli harcanyagraktár jövendő parancsnoka, Kaló Miklós mérnök őrnagy gondoskodott.

A bázis megtekintése után Bozó ezredes és Besenyei Csaba kézjegyével látta el a megállapodást és kölcsönösen biztosították egymást, hogy az eddigi kitünő együttmüködés a jövőben is zavartalan lesz. A protokolláris esemény után kötetlen beszélgetés keretében főleg az aktualitásokról volt szó, de, mint ilyenkor természetes, előkerült a múlt egy-egy érdekes állomása is, s a jövőbeni tennivalókról való egyeztetés sem maradt el. A párbeszéd elkezdődött az új parancsnokkal, aki számíthat a Honvédszakszervezet támogatására, amire mi szintén számítunk az Ő személyét illetően.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Folytatódik a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban: 2024. április 24-én, 18 órától az egyik legeredményesebb magyar vadászpilótáról, vitéz nemes Molnár László főhadnagyról hallgathatunk meg egy előadást.

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.