2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualizált kontraktus

Hosz  |  2007. 02. 10., 12:37

Besenyei Csaba, az aktivitásáról méltán ismert logisztikai érdekvédelmi képviselő, aki egyben a Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ (MH VEK) Hosz alapszervezetének vezetője is, nem habozott túl sokat. Az első adandó alkalommal megerősítette az előző parancsnokkal, Czikó László mérnök ezredessel kötött együttműködési megállapodást, s az aktualizált kontraktust - február 9-én - már alá is írta az új vezetővel, Bozó Tibor ezredessel…

Bozó Tibor ezredes - február 9-én - bemutatokozó látogatást tett az MH VEK káli harcanyagraktár parancsnokánál, Horváth László alezredesnél. Az eseményre meghívást kapott, a VEK nyugállományba készülő parancsnokhelyettese, Berczi István alezredes, a Hosz főtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán, a Hosz jogsegélyszolgálat-vezetői pályázatán győztes Doszpolyné dr. Mészáros Melinda és a VEK alapszervezet vezető-helyettese Mészáros Mária is. Mialatt a VEK új parancsnoka megtekintette az objektumot, a vendégekről a káli harcanyagraktár jövendő parancsnoka, Kaló Miklós mérnök őrnagy gondoskodott.

A bázis megtekintése után Bozó ezredes és Besenyei Csaba kézjegyével látta el a megállapodást és kölcsönösen biztosították egymást, hogy az eddigi kitünő együttmüködés a jövőben is zavartalan lesz. A protokolláris esemény után kötetlen beszélgetés keretében főleg az aktualitásokról volt szó, de, mint ilyenkor természetes, előkerült a múlt egy-egy érdekes állomása is, s a jövőbeni tennivalókról való egyeztetés sem maradt el. A párbeszéd elkezdődött az új parancsnokkal, aki számíthat a Honvédszakszervezet támogatására, amire mi szintén számítunk az Ő személyét illetően.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.