2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató új belépőkkel

Hosz  |  2007. 02. 14., 09:27

Szakszervezeti és Honvéd Önkéntes Magán-nyugdíjpénztári tájékoztató volt február 13-án, - az MH Szentendrei Kiképző Központban - a kiképzésre vezényelt szerződéses katonák számára. A tájékoztató Ködbaum József Hosz alapszervezeti vezető közreműködésével, 62 fő legénységi szerződéses katona részvételével bonyolódott le. A tájékoztatókat Jáger Tibor megbízott nyugat-magyarországi-, Takács István budapesti területi ügyvivő, míg a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztár részéről Fürst Róbert nyugat-magyarországi régió küldött tartották...

A mintegy órás rendezvényen a hallgatóság többek között megismerhette a Honvédszakszervezetet, mint a hivatásos és szerződéses katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezetét, az összefogás erejében fellelhető erőt, mely védelmet nyújthat az egyén és közösség részére, a katonák érdekeinek képviseletében.

 

 

 

 

 

Az előadáson elhangzottak még a taggá válás feltételei, valamint hogy milyen segítséget tud nyújtani a szakszervezet tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetőségekről, a szakszervezet szolgáltatásairól, így - többek között - az életbiztosításról, a Vodafone telefon kedvezményekről és minden olyan lehetőségről, melyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális és életkörülményeit.

A tájékoztató sikere, hogy a 62 fős hallgatóságból, 49-en azonnal, a belépési nyilatkozat kitöltésével a Honvédszakszervezet tagjaivá váltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.