2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató új belépőkkel

Hosz  |  2007. 02. 14., 09:27

Szakszervezeti és Honvéd Önkéntes Magán-nyugdíjpénztári tájékoztató volt február 13-án, - az MH Szentendrei Kiképző Központban - a kiképzésre vezényelt szerződéses katonák számára. A tájékoztató Ködbaum József Hosz alapszervezeti vezető közreműködésével, 62 fő legénységi szerződéses katona részvételével bonyolódott le. A tájékoztatókat Jáger Tibor megbízott nyugat-magyarországi-, Takács István budapesti területi ügyvivő, míg a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztár részéről Fürst Róbert nyugat-magyarországi régió küldött tartották...

A mintegy órás rendezvényen a hallgatóság többek között megismerhette a Honvédszakszervezetet, mint a hivatásos és szerződéses katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezetét, az összefogás erejében fellelhető erőt, mely védelmet nyújthat az egyén és közösség részére, a katonák érdekeinek képviseletében.

 

 

 

 

 

Az előadáson elhangzottak még a taggá válás feltételei, valamint hogy milyen segítséget tud nyújtani a szakszervezet tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetőségekről, a szakszervezet szolgáltatásairól, így - többek között - az életbiztosításról, a Vodafone telefon kedvezményekről és minden olyan lehetőségről, melyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális és életkörülményeit.

A tájékoztató sikere, hogy a 62 fős hallgatóságból, 49-en azonnal, a belépési nyilatkozat kitöltésével a Honvédszakszervezet tagjaivá váltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.