2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató új belépőkkel

Hosz  |  2007. 02. 14., 09:27

Szakszervezeti és Honvéd Önkéntes Magán-nyugdíjpénztári tájékoztató volt február 13-án, - az MH Szentendrei Kiképző Központban - a kiképzésre vezényelt szerződéses katonák számára. A tájékoztató Ködbaum József Hosz alapszervezeti vezető közreműködésével, 62 fő legénységi szerződéses katona részvételével bonyolódott le. A tájékoztatókat Jáger Tibor megbízott nyugat-magyarországi-, Takács István budapesti területi ügyvivő, míg a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztár részéről Fürst Róbert nyugat-magyarországi régió küldött tartották...

A mintegy órás rendezvényen a hallgatóság többek között megismerhette a Honvédszakszervezetet, mint a hivatásos és szerződéses katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezetét, az összefogás erejében fellelhető erőt, mely védelmet nyújthat az egyén és közösség részére, a katonák érdekeinek képviseletében.

 

 

 

 

 

Az előadáson elhangzottak még a taggá válás feltételei, valamint hogy milyen segítséget tud nyújtani a szakszervezet tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetőségekről, a szakszervezet szolgáltatásairól, így - többek között - az életbiztosításról, a Vodafone telefon kedvezményekről és minden olyan lehetőségről, melyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális és életkörülményeit.

A tájékoztató sikere, hogy a 62 fős hallgatóságból, 49-en azonnal, a belépési nyilatkozat kitöltésével a Honvédszakszervezet tagjaivá váltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.