2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Info-Rádióban a Hosz sajtóközleménye

Hosz  |  2007. 02. 28., 11:23

A Hosz február 27-i választmányi ülése után az alábbi sajtóközleményt juttatta el az MTI-hez, ennek részleteit az Info-Rádió is közölte...

A Honvédszakszervezet választmánya – február 27-i ülésén, egyebek mellett – foglalkozott a Magyar Honvédség szervezeti korszerüsítésének szakszervezetre gyakorolt hatásaival, majd döntött a választmány mandátumairól.

Az Info-Rádió március elsejei, reggeli híreiben az alábbi részlet hangzott el:

Az elnökség aktuális tájékoztatójában – többek között – elhangzott: a Hosz – ágazati szinten – tovább folytatja tárgyalásait a hivatásos és szerződéses katonák reálkereset-csökkenése mérsékléséért, a veszteségek mind nagyobb mértékü kompenzálásáért. A Hosz választmánya elégedetlenségét fejezi ki a szakszervezetek és a kormány közötti megállapodásban foglalt keresetnövelés mértékére vonatkozóan.

A Hosz választmánya személyi kérdésekben is döntött, az elnökség tagja, a közigazgatási és intézményi képviselő Gáspár Tamásné, a jogi ügyvivő Doszpolyné dr. Mészáros Melinda, a szociális és személyügyi ügyvivő Jeszenyi Ildikó, a pénzügyi ügyvivő Sándor Roland, míg a légierő haderőnemi titkár Tóvári Róbert lett. 

Budapest, 2007. február 27-én

                                                                                 Mészáros Géza elnök sk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.