2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Info-Rádióban a Hosz sajtóközleménye

Hosz  |  2007. 02. 28., 11:23

A Hosz február 27-i választmányi ülése után az alábbi sajtóközleményt juttatta el az MTI-hez, ennek részleteit az Info-Rádió is közölte...

A Honvédszakszervezet választmánya – február 27-i ülésén, egyebek mellett – foglalkozott a Magyar Honvédség szervezeti korszerüsítésének szakszervezetre gyakorolt hatásaival, majd döntött a választmány mandátumairól.

Az Info-Rádió március elsejei, reggeli híreiben az alábbi részlet hangzott el:

Az elnökség aktuális tájékoztatójában – többek között – elhangzott: a Hosz – ágazati szinten – tovább folytatja tárgyalásait a hivatásos és szerződéses katonák reálkereset-csökkenése mérsékléséért, a veszteségek mind nagyobb mértékü kompenzálásáért. A Hosz választmánya elégedetlenségét fejezi ki a szakszervezetek és a kormány közötti megállapodásban foglalt keresetnövelés mértékére vonatkozóan.

A Hosz választmánya személyi kérdésekben is döntött, az elnökség tagja, a közigazgatási és intézményi képviselő Gáspár Tamásné, a jogi ügyvivő Doszpolyné dr. Mészáros Melinda, a szociális és személyügyi ügyvivő Jeszenyi Ildikó, a pénzügyi ügyvivő Sándor Roland, míg a légierő haderőnemi titkár Tóvári Róbert lett. 

Budapest, 2007. február 27-én

                                                                                 Mészáros Géza elnök sk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.