2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A szakközépiskolai évek beszámításáról

Hosz  |  2007. 03. 08., 19:33

Felhívjuk azon tagjaink figyelmét, akik a szakközépiskolai idő beszámítása ügyében szolgálati panaszt kívánnak benyújtani a munkáltatóhoz, hogy előtte mindenképp konzultáljanak jogsegély- szolgálatunkkal!

A közelmúltban többen is megkerestek minket azzal, hogy már beadták a szolgálati panaszukat a munkáltatóhoz, aki elutasította azt, akkor most mit tegyenek, illetve vállaljuk fel a jogi képviseletüket, hiszen kényszerhelyzetbe kerültek a 30 napos jogvesztő határidő miatt.

Kérünk mindenkit, hogy ne hamarkodja el a döntését! A szakszervezet vezetése úgy foglalt állást, hogy mivel több munkaügyi bíróság ellentétes tartalmú határozatot hozott I°-on más fegyveres szerveknél dolgozó kollégáink ügyében, és dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő is bírósághoz fordult e tárgyban, ezért mindaddig nem vállalunk fel hasonló pereket, amíg meg nem születnek a jogerős határozatok, illetve a Legfelsőbb Bíróság jogegységi határozata, amely minden bíróságra kötelező erejü.

Természetesen mindenkinek joga van panaszt benyújtani, és annak alapján saját kockázatára pereskedni, mi csupán arra kívánjuk felhívni tagjaink figyelmét, hogy a perek kimenetele erősen kétséges, minden egyes ügy konkrét, egyedi vizsgálatot és alapos mérlegelést igényel.

A fentiekkel kapcsolatban továbbiakban is állunk tagjaink rendelkezésére a honlapunkon és kiadványainkban megjelöltek szerint akár személyesen, akár telefonon, akár e-mailben is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.