2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A szakközépiskolai évek beszámításáról

Hosz  |  2007. 03. 08., 19:33

Felhívjuk azon tagjaink figyelmét, akik a szakközépiskolai idő beszámítása ügyében szolgálati panaszt kívánnak benyújtani a munkáltatóhoz, hogy előtte mindenképp konzultáljanak jogsegély- szolgálatunkkal!

A közelmúltban többen is megkerestek minket azzal, hogy már beadták a szolgálati panaszukat a munkáltatóhoz, aki elutasította azt, akkor most mit tegyenek, illetve vállaljuk fel a jogi képviseletüket, hiszen kényszerhelyzetbe kerültek a 30 napos jogvesztő határidő miatt.

Kérünk mindenkit, hogy ne hamarkodja el a döntését! A szakszervezet vezetése úgy foglalt állást, hogy mivel több munkaügyi bíróság ellentétes tartalmú határozatot hozott I°-on más fegyveres szerveknél dolgozó kollégáink ügyében, és dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő is bírósághoz fordult e tárgyban, ezért mindaddig nem vállalunk fel hasonló pereket, amíg meg nem születnek a jogerős határozatok, illetve a Legfelsőbb Bíróság jogegységi határozata, amely minden bíróságra kötelező erejü.

Természetesen mindenkinek joga van panaszt benyújtani, és annak alapján saját kockázatára pereskedni, mi csupán arra kívánjuk felhívni tagjaink figyelmét, hogy a perek kimenetele erősen kétséges, minden egyes ügy konkrét, egyedi vizsgálatot és alapos mérlegelést igényel.

A fentiekkel kapcsolatban továbbiakban is állunk tagjaink rendelkezésére a honlapunkon és kiadványainkban megjelöltek szerint akár személyesen, akár telefonon, akár e-mailben is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.