2023. 09. 30. szombat
Jeromos
: 391 Ft   : 369 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aláírták az első lakáslízing-szerződést

Hosz  |  2007. 04. 03., 08:51

Az elmúlt időszak szakszervezeti eseményeiről szóló tájékoztatót követően az ügyvivők és a haderőnemi titkárok számoltak be márciusi feladataikról, elvégzett tevékenységükről. A Hosz ügyvezetésének április 3-i - Mészáros Géza elnök által levezetett - ülésén az is elhangzott, hogy az eredményes szolgáltatásszervező- és közvetítő munkának köszönhetően, Debrecenben aláírták az első lakás-lízing szerződést...

Az előző ügyvezetés óta eltelt időszakról a Hosz elnöke és alelnökei tájékoztatták az ügyvezetés tagjait. Mészáros Géza - többek között - az árvízvédelmi feladatokkal összefüggő juttatások kiszélesítéséről, a rendkívüli igénybevételi pótlékról, valamint a kihelyezett ügyfélszolgálatok eddigi tapasztalatairól ejtett szót.     

A Hosz elnöke - ezt követően - a LIGA május elsejei rendezvényéről azt emelte ki, hogy 1-2 hangsúlyos beszéd mellett színvonalas kulturális müsort is szervez a konföderáció. A LIGA programjára nem szervez direkt módon részvételt a Hosz, viszont az érdeklődőknek támogatást nyújt a megjelenésben - mondta az elnök.   

Ezt követően Szincsák Gyula alelnök a HÉF elmúlt havi üléséről, míg Heiling Ottó az FRDÉSZ Küldöttértekezletéről számolt be. A Hosz alelnöke - egyebek mellett - elmondta, hogy a szakszervezeti szövetség gazdasági problémái kihatnak a müködési feltételekre is.   

Az ülésen - ezt követően - az ügyvivők és a haderőnemi titkárok számoltak be az előző ügyvezetés óta végzett tevékenységükről, különös tekintettel a kihelyezett ügyfélszolgálatokról adtak áttekintést. Jáger Tibor, az Egység 2002 Kft. szolgáltatás- és tagszervezője - többek között - arról számolt be, hogy Debrecenben, március 30-án aláírták az első lakáslízing-szerződést.         

Belső elektronikus kommunikációról a Hosz főtitkára tartott tájékoztatást. Dr. Ujfaludi Zoltán elmondta, hogy az új, belső kommunikációs eszköz előreláthatólag hatékonyan hozzájárul majd a tisztségviselők közötti információ-áramlás fellendítéséhez, a tervezetek vélemények időbeni előkészítéséhez.

A következő időszak rendezvényeinek előkészítéséről szintén dr. Ujfaludi Zoltán adott információkat. Az ügyvivők és a haderőnemi titkárok a főtitkár vezetésével egyeztették az áprilisi szakszervezeti továbbképzés és a káli horgászmajális programját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 27-én jelentették be, hogy a cseh kormány jóváhagyta 24 db, ötödik generációs F-35A típusú harci repülőgép megvásárlását, mellyel leváltják 14 gépes JAS 39C/D Gripen flottájukat.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.