2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aláírták az első lakáslízing-szerződést

Hosz  |  2007. 04. 03., 08:51

Az elmúlt időszak szakszervezeti eseményeiről szóló tájékoztatót követően az ügyvivők és a haderőnemi titkárok számoltak be márciusi feladataikról, elvégzett tevékenységükről. A Hosz ügyvezetésének április 3-i - Mészáros Géza elnök által levezetett - ülésén az is elhangzott, hogy az eredményes szolgáltatásszervező- és közvetítő munkának köszönhetően, Debrecenben aláírták az első lakás-lízing szerződést...

Az előző ügyvezetés óta eltelt időszakról a Hosz elnöke és alelnökei tájékoztatták az ügyvezetés tagjait. Mészáros Géza - többek között - az árvízvédelmi feladatokkal összefüggő juttatások kiszélesítéséről, a rendkívüli igénybevételi pótlékról, valamint a kihelyezett ügyfélszolgálatok eddigi tapasztalatairól ejtett szót.     

A Hosz elnöke - ezt követően - a LIGA május elsejei rendezvényéről azt emelte ki, hogy 1-2 hangsúlyos beszéd mellett színvonalas kulturális müsort is szervez a konföderáció. A LIGA programjára nem szervez direkt módon részvételt a Hosz, viszont az érdeklődőknek támogatást nyújt a megjelenésben - mondta az elnök.   

Ezt követően Szincsák Gyula alelnök a HÉF elmúlt havi üléséről, míg Heiling Ottó az FRDÉSZ Küldöttértekezletéről számolt be. A Hosz alelnöke - egyebek mellett - elmondta, hogy a szakszervezeti szövetség gazdasági problémái kihatnak a müködési feltételekre is.   

Az ülésen - ezt követően - az ügyvivők és a haderőnemi titkárok számoltak be az előző ügyvezetés óta végzett tevékenységükről, különös tekintettel a kihelyezett ügyfélszolgálatokról adtak áttekintést. Jáger Tibor, az Egység 2002 Kft. szolgáltatás- és tagszervezője - többek között - arról számolt be, hogy Debrecenben, március 30-án aláírták az első lakáslízing-szerződést.         

Belső elektronikus kommunikációról a Hosz főtitkára tartott tájékoztatást. Dr. Ujfaludi Zoltán elmondta, hogy az új, belső kommunikációs eszköz előreláthatólag hatékonyan hozzájárul majd a tisztségviselők közötti információ-áramlás fellendítéséhez, a tervezetek vélemények időbeni előkészítéséhez.

A következő időszak rendezvényeinek előkészítéséről szintén dr. Ujfaludi Zoltán adott információkat. Az ügyvivők és a haderőnemi titkárok a főtitkár vezetésével egyeztették az áprilisi szakszervezeti továbbképzés és a káli horgászmajális programját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.