2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvédségi állásbörze a Stefánián

Hosz  |  2007. 04. 04., 16:05

A létszámleépítés következtében a Magyar Honvédségtől távozók elhelyezkedésének segítésére állásbörzét rendez a Honvédelmi Minisztérium és a közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ. Az április 18-i rendezvényre mindazokat várják, akik a Magyar Honvédségből kikerülve életpályájuk folytatását a polgári életben tervezik...

A III. Budapesti Honvédségi Állásbörzével kapcsolatban további információk megtalálhatók a www.honvedelem.hu, a www.parbeszed.hm.gov.hu; a www.honvedkozalapitvany.hu címen elérhető honlapokon, illetve tájékoztatás kérhető a Munkábahelyezést Segítő Iroda munkatársaitól telefonon a 236-5205; HM: 26-863 számokon.

Amennyiben munkaadóként érdeklődik a rendezvény iránt, az MH Munkábahelyezést Segítő Iroda ((: 236-5137) vagy a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ ((: 303-0722) munkatársai adnak további információkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.