2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzés a sikeres kongresszus érdekében

Hosz  |  2007. 04. 11., 09:02

A 2007. novemberi sikeres Hosz kongresszus érdekében - a balatonkenesei továbbképzés harmadik napján - a szakszervezet és az Egység 2002 Kft. által kínált szolgáltatásokat állították fókuszba. A tisztségviselők részletesen is megismerkedhettek a legkedveltebb pénztári, befektetési, üdülési, valamint lakáslízing lehetőségekkel is...  

Elsőként dr. Szenes Zoltán, a HOMNYP ügyvezető igazgatójának előadását hallhatták a továbbképzés résztvevői. A PSZÁF erős hatású pénztárok közé sorolta nemrégen a HOMNYP-t – mondta bevezetőjében az ügyvezető igazgató. Az 1 főre vetített belső vagyont tekintve országosan első a Pénztár, azért is mert a nagy munkáltatók is támogatják a Pénztárt - tette hozzá. Szenes Zoltán – egyebek mellett – arra bíztatott, hogy a hozamot vegyék ki a tagok. A HOMNYP ma már mindkét pénztári ágat müködteti, 50 milliárdot meghaladó vagyonnal rendelkezik, emellett több mint hatvan ezres létszámú tagsága is van, ezért is sorolták be az erős hatású pénztárak közé - hangoztatta büszkén az ügyvezető igazgató. A HOMNYP ügyvezető igazgatója szólt az elért eredményekről, az alacsony müködési költségekről, az ügyfél-barát pénztári légkörről, a bajtársias ügyintézésről, valamint az új tagszervezési rendszerről, a marketing stratégiáról és a legújabb kihívásokról is. Minél több pénzt kellene devizában tartanunk, ahhoz, hogy minél kevesebb veszteséggel élhessük majd meg az Euró bevezetését. Az idei stratégia a családtagok megcélzása, az ajánló ez esetben lehet a pénztártag. Annak ellenére, hogy 2007-ben veszélyeztetett a növekedés, jó szervezéssel – öt éven belül – elérhető a büvös százezres határ - fejezte be gondolatait dr. Szenes Zoltán.

Ezt követően az étkezési utalványok kibocsátásáról kaptak hasznos információkat a megjelent tisztségviselők, majd a ,,lakáslízingről, a finanszírozó és a beruházó szemszögéből" címet viselte a következő előadás. A ,,termék” bevezetésének előzményeiről Füvesi Sándor mondott el részleteket, de szólt az építkezés, a hármas együttmüködés, a szerződés megkötésének folyamatáról, valamint az albérleti hozzájárulás kihasználásának lehetőségéről is. Itt jelentette be Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás- és tagszervezője, hogy Debrecenben már megköttetett az első szerződés is!

A számos érdeklődő kérdés utáni szünetet követően Domonkos Viktória a CIB-ING által nyújtott befektetési- és hitellehetőségekről adott tájékoztatást. Az internetes müszaki áruház kínálatáról és a kedvezményes, de a legmárkásabb sportruházat vásárlási lehetőségekről is Füvesi Sándor beszélt.

A Hosz felnőtt- és gyermeküdültetéséről Kepics György, az Egység 2002 Kft. üdültetési referense beszélt. Ő mondta el azt is, hogy idén bevezetik a lemondási biztosítékot. Metzger István a gyermeküdültetésről ismertetett hasznos tudnivalókat.   

Az aktuális Vodafone tájékoztatót pedig Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője tartotta. Hangsúlyozta, hogy nagyon bízik benne, hogy hamar megtörténik az átállás az új rendszerre.

A nap végén értékes ajándékokat (DVD-ket és sportruházatot) sorsoltak ki a továbbképzésen megjelent alapszervezeti- és csoportvezetők között. 

Kapcsolódó cikkek:

Merre tovább Hosz?

Fókuszban a zárszámadás

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.