2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentendre: szakszervezeti tájékoztató szerződéseseknek

Hosz  |  2007. 04. 29., 10:45

Immár hagyományként szakszervezeti és magán-nyugdíjpénztári tájékoztató volt április 26-án az MH Szentendrei Kiképző Központban. A kiképzésre vezényelt szerződéses katonák részére - Ködbaum József Hosz alapszervezeti vezető koordinálásával - megtartott tájékoztatón 64 fő legénységi szerződéses katona hallgatta meg az előadásokat. A tájékoztatókat a Hosz részéről Takács István budapesti területi ügyvivő, Jáger Tibor szolgáltatás-, és tagszervező, a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztártól pedig Fürst Róbert nyugat-magyarországi régióvezető tartották...

A bő egy órás rendezvényen a hallgatóság megismerhette a Honvédszakszervezetet, mint a hivatásos és szerződéses katonák egyetlen reprezentatív érdekvédelmi szervezetét. Az előadáson elhangzottak a taggá válási feltételek, valamint hogy milyen segítséget tud nyújtani a Hosz tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a szakszervezet szolgáltatásairól, mint a Vodafone telefon kedvezményről, a sikeres lakáslízing és építkezési szerződésről, és minden olyan lehetőségről, melyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális- és életkörülményeit.

 

Az előadások végén a feltett kérdések megválaszolása történt meg. A tájékoztató után 37-en azonnal, a belépési nyilatkozat kitöltésével, a Honvédszakszervezet tagjaivá váltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.