2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentendre: szakszervezeti tájékoztató szerződéseseknek

Hosz  |  2007. 04. 29., 10:45

Immár hagyományként szakszervezeti és magán-nyugdíjpénztári tájékoztató volt április 26-án az MH Szentendrei Kiképző Központban. A kiképzésre vezényelt szerződéses katonák részére - Ködbaum József Hosz alapszervezeti vezető koordinálásával - megtartott tájékoztatón 64 fő legénységi szerződéses katona hallgatta meg az előadásokat. A tájékoztatókat a Hosz részéről Takács István budapesti területi ügyvivő, Jáger Tibor szolgáltatás-, és tagszervező, a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztártól pedig Fürst Róbert nyugat-magyarországi régióvezető tartották...

A bő egy órás rendezvényen a hallgatóság megismerhette a Honvédszakszervezetet, mint a hivatásos és szerződéses katonák egyetlen reprezentatív érdekvédelmi szervezetét. Az előadáson elhangzottak a taggá válási feltételek, valamint hogy milyen segítséget tud nyújtani a Hosz tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a szakszervezet szolgáltatásairól, mint a Vodafone telefon kedvezményről, a sikeres lakáslízing és építkezési szerződésről, és minden olyan lehetőségről, melyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális- és életkörülményeit.

 

Az előadások végén a feltett kérdések megválaszolása történt meg. A tájékoztató után 37-en azonnal, a belépési nyilatkozat kitöltésével, a Honvédszakszervezet tagjaivá váltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.