2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentendre: szakszervezeti tájékoztató szerződéseseknek

Hosz  |  2007. 04. 29., 10:45

Immár hagyományként szakszervezeti és magán-nyugdíjpénztári tájékoztató volt április 26-án az MH Szentendrei Kiképző Központban. A kiképzésre vezényelt szerződéses katonák részére - Ködbaum József Hosz alapszervezeti vezető koordinálásával - megtartott tájékoztatón 64 fő legénységi szerződéses katona hallgatta meg az előadásokat. A tájékoztatókat a Hosz részéről Takács István budapesti területi ügyvivő, Jáger Tibor szolgáltatás-, és tagszervező, a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztártól pedig Fürst Róbert nyugat-magyarországi régióvezető tartották...

A bő egy órás rendezvényen a hallgatóság megismerhette a Honvédszakszervezetet, mint a hivatásos és szerződéses katonák egyetlen reprezentatív érdekvédelmi szervezetét. Az előadáson elhangzottak a taggá válási feltételek, valamint hogy milyen segítséget tud nyújtani a Hosz tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a szakszervezet szolgáltatásairól, mint a Vodafone telefon kedvezményről, a sikeres lakáslízing és építkezési szerződésről, és minden olyan lehetőségről, melyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális- és életkörülményeit.

 

Az előadások végén a feltett kérdések megválaszolása történt meg. A tájékoztató után 37-en azonnal, a belépési nyilatkozat kitöltésével, a Honvédszakszervezet tagjaivá váltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.