2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a MH 43. Vezetéstámogató Ezrednél

Hosz  |  2007. 06. 06., 14:11

Június első hétvégéjén került megrendezésre a MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred családi napja. A rendezvénynek ezúttal – a hagyománytól eltérően – a várpalotai Karszt-tó adott otthont...

Az önfeledt kikapcsolódáshoz a csodás helyszín már adott volt, a szervezők pedig változatos programokkal igyekeztek emlékezetessé tenni a szombati napot.

A HOSZ helyi alapszervezetének szervezésében és támogatásával a korai ébredést vállalóknak horgászversennyel indult a megmérettetés.

Kilenc óra után Révész Gyula mk. ezredes parancsnok megnyitójával hivatalosan is kezdetét vette a rendezvény. A színes programok között minden korosztály megtalálhatta a legmegfelelőbbet, a családok pedig közelebb kerülhettek, megismerhették egymást. Röviden a programokról: sportversenyek, kézmüves sátor, rajzverseny, ugrálóvár, rodeó bika, a technikai sportok kedvelői kipróbálhatták a quadokat, a tereprally autót és a helikoptert is. A rendezvényt meglátogatta a MH ÖHP parancsnoka, a MH ÖHP parancsnokhelyettesét és törzsfőnökét pedig a horgászok között is üdvözölhettük.

Kép és szöveg: Csepcsányi Zsolt                     alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.