2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a MH 43. Vezetéstámogató Ezrednél

Hosz  |  2007. 06. 06., 14:11

Június első hétvégéjén került megrendezésre a MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred családi napja. A rendezvénynek ezúttal – a hagyománytól eltérően – a várpalotai Karszt-tó adott otthont...

Az önfeledt kikapcsolódáshoz a csodás helyszín már adott volt, a szervezők pedig változatos programokkal igyekeztek emlékezetessé tenni a szombati napot.

A HOSZ helyi alapszervezetének szervezésében és támogatásával a korai ébredést vállalóknak horgászversennyel indult a megmérettetés.

Kilenc óra után Révész Gyula mk. ezredes parancsnok megnyitójával hivatalosan is kezdetét vette a rendezvény. A színes programok között minden korosztály megtalálhatta a legmegfelelőbbet, a családok pedig közelebb kerülhettek, megismerhették egymást. Röviden a programokról: sportversenyek, kézmüves sátor, rajzverseny, ugrálóvár, rodeó bika, a technikai sportok kedvelői kipróbálhatták a quadokat, a tereprally autót és a helikoptert is. A rendezvényt meglátogatta a MH ÖHP parancsnoka, a MH ÖHP parancsnokhelyettesét és törzsfőnökét pedig a horgászok között is üdvözölhettük.

Kép és szöveg: Csepcsányi Zsolt                     alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

Az első nyári hónapban repülőnapot rendeznek többek között Dunakeszin, Kadarkúton és Budaörsön is, a Múzeumok Éjszakáján pedig szintén több helyszínen várják a repülés rajongóit!

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.