2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a MH 43. Vezetéstámogató Ezrednél

Hosz  |  2007. 06. 06., 14:11

Június első hétvégéjén került megrendezésre a MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred családi napja. A rendezvénynek ezúttal – a hagyománytól eltérően – a várpalotai Karszt-tó adott otthont...

Az önfeledt kikapcsolódáshoz a csodás helyszín már adott volt, a szervezők pedig változatos programokkal igyekeztek emlékezetessé tenni a szombati napot.

A HOSZ helyi alapszervezetének szervezésében és támogatásával a korai ébredést vállalóknak horgászversennyel indult a megmérettetés.

Kilenc óra után Révész Gyula mk. ezredes parancsnok megnyitójával hivatalosan is kezdetét vette a rendezvény. A színes programok között minden korosztály megtalálhatta a legmegfelelőbbet, a családok pedig közelebb kerülhettek, megismerhették egymást. Röviden a programokról: sportversenyek, kézmüves sátor, rajzverseny, ugrálóvár, rodeó bika, a technikai sportok kedvelői kipróbálhatták a quadokat, a tereprally autót és a helikoptert is. A rendezvényt meglátogatta a MH ÖHP parancsnoka, a MH ÖHP parancsnokhelyettesét és törzsfőnökét pedig a horgászok között is üdvözölhettük.

Kép és szöveg: Csepcsányi Zsolt                     alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.