2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 08. 26., 19:59

Az átszervezési időszak végén, a két logisztikai katonai szervezetből megalakult MH Logisztikai Ellátó Központ családi sportnapot rendezett. Az új szervezeti elemként megjelent bázisraktárak egymás közt sportversenyekben mérhették össze erejüket, melyhez immár a hadtápanyag ellátók is csatlakozhattak. A programot augusztus 24-én, Tápiószecsőn, a katonai szervezet dolgozói: hivatásos- és szerződéses katonák, közalkalmazottak, valamint azok családtagjai számára bonyolították le. A vidám rendezvényen mintegy ezren vettek részt, közöttük több tiszteletbeli vendég, katonai vezető, érdekvédelmi tisztségviselő, valamint a társadalmi szervezetek képviselői. A vendéglátó katonai szervezet parancsnoka, Barnucz Albert mk. ezredes meghívására a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, valamint Takács István budapesti területi ügyvivő képviselték.

A családi nap a vidámságról, a jókedvről, az egészségről szólt, melynek fő eleme a katonai szervezet alegységei, bázisraktárai közötti tisztességes megmérettetés volt. A sportrendezvényeken (futás, távolugrás, kézigránát célbadobás,  kispályás labdarúgás, röplabda, hadipisztoly lövészet, kötélhúzás) kívül főzőversenyt is rendeztek, ahol a versenyzők nagyszerü, ízletes ételeket készítettek. A helyszínen megalakított előkelő zsüri tagjaként a Mészáros Géza is értékelte a 15 versenycsapat által elkészített ételeket. A Vezető szervek Személyügyi főnökség csapata részére a zsüri nevében különdíjat adományozott a Hosz elnöke az ízletes szabolcsi töltött káposztájáért.

 

A résztvevők az ellátásban sem szerezhettek hiányt, a kitelepített gulyáságyukkal ízletes babgulyás készült, melyet a vendégek és családok a külön felállított étkezősátorban a lekváros-bukta mellé fogyasztottak el. A kánikula melegében a telepített szódavíz gyártó gép, valamint a büfé kínálata biztosította a hüsítő italokat.

 

Külön örömet jelentett a vidám gyerekek látványa, akik szintén versenyezhettek egymással. Készíthettek zöldségekből, gyümölcsökből bábukat, figurákat rajzolhattak, gyermekkerékpár-versenyben mutathatták meg ügyességüket, melyet a meghívott rendőrök szerveztek részükre.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetés során a különböző egyéni- és csapat versenyszámok előkelő helyezettjei okleveleket és kupákat vehettek át. Az összesített versenyt a házigazda, tápiószecsői bázisraktár nyerte, akik részére a Hosz elnöke különdíjat adományozott. Megköszönve a meghívást méltatva a családi nap nagyszerüségét a katonai szervezet vezetője Hosz emléktárgyat, míg a rendező bázisraktár Hosz ajándéktárgyakat vehettek át a Honvédszakszervezet elnökétől. Végezetül, a rendezvény csúcspontjaként Csepregi Éva nagyszerü slágereiből előadva szórakoztatta a jelenlévőket. Mindannyian vidáman, kellemesen elfáradva térhettünk haza. Igazán jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen a meghívást.

  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.