2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 08. 26., 19:59

Az átszervezési időszak végén, a két logisztikai katonai szervezetből megalakult MH Logisztikai Ellátó Központ családi sportnapot rendezett. Az új szervezeti elemként megjelent bázisraktárak egymás közt sportversenyekben mérhették össze erejüket, melyhez immár a hadtápanyag ellátók is csatlakozhattak. A programot augusztus 24-én, Tápiószecsőn, a katonai szervezet dolgozói: hivatásos- és szerződéses katonák, közalkalmazottak, valamint azok családtagjai számára bonyolították le. A vidám rendezvényen mintegy ezren vettek részt, közöttük több tiszteletbeli vendég, katonai vezető, érdekvédelmi tisztségviselő, valamint a társadalmi szervezetek képviselői. A vendéglátó katonai szervezet parancsnoka, Barnucz Albert mk. ezredes meghívására a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, valamint Takács István budapesti területi ügyvivő képviselték.

A családi nap a vidámságról, a jókedvről, az egészségről szólt, melynek fő eleme a katonai szervezet alegységei, bázisraktárai közötti tisztességes megmérettetés volt. A sportrendezvényeken (futás, távolugrás, kézigránát célbadobás,  kispályás labdarúgás, röplabda, hadipisztoly lövészet, kötélhúzás) kívül főzőversenyt is rendeztek, ahol a versenyzők nagyszerü, ízletes ételeket készítettek. A helyszínen megalakított előkelő zsüri tagjaként a Mészáros Géza is értékelte a 15 versenycsapat által elkészített ételeket. A Vezető szervek Személyügyi főnökség csapata részére a zsüri nevében különdíjat adományozott a Hosz elnöke az ízletes szabolcsi töltött káposztájáért.

 

A résztvevők az ellátásban sem szerezhettek hiányt, a kitelepített gulyáságyukkal ízletes babgulyás készült, melyet a vendégek és családok a külön felállított étkezősátorban a lekváros-bukta mellé fogyasztottak el. A kánikula melegében a telepített szódavíz gyártó gép, valamint a büfé kínálata biztosította a hüsítő italokat.

 

Külön örömet jelentett a vidám gyerekek látványa, akik szintén versenyezhettek egymással. Készíthettek zöldségekből, gyümölcsökből bábukat, figurákat rajzolhattak, gyermekkerékpár-versenyben mutathatták meg ügyességüket, melyet a meghívott rendőrök szerveztek részükre.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetés során a különböző egyéni- és csapat versenyszámok előkelő helyezettjei okleveleket és kupákat vehettek át. Az összesített versenyt a házigazda, tápiószecsői bázisraktár nyerte, akik részére a Hosz elnöke különdíjat adományozott. Megköszönve a meghívást méltatva a családi nap nagyszerüségét a katonai szervezet vezetője Hosz emléktárgyat, míg a rendező bázisraktár Hosz ajándéktárgyakat vehettek át a Honvédszakszervezet elnökétől. Végezetül, a rendezvény csúcspontjaként Csepregi Éva nagyszerü slágereiből előadva szórakoztatta a jelenlévőket. Mindannyian vidáman, kellemesen elfáradva térhettünk haza. Igazán jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen a meghívást.

  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.