2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vezetőségi ülés az Összhaderőnemi Parancsnokságon

Hosz  |  2007. 09. 06., 11:31

A Honvédszakszervezet IV. kongresszusára való felkészülés jegyében, a többi alapszervezethez és önálló csoporthoz hasonlóan vezetőségi ülést tartott a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságának (MH ÖHP) Hosz alapszervezete. Kun Ferenc alapszervezeti vezető, aki a vezetőségi ülést összehívta, ismertette a - szeptember 5-i - rendezvény célját, majd felkérte Czövek János haderőnemi titkárt a levezető elnöki teendők ellátásával...

A vezetőségi ülésen sor került a kongresszusi küldöttek megválasztására, megtették a jelöléseket a szárazföldi és a légierő haderőnemi képviselők és helyetteseik személyére, valamint kialakították álláspontjukat a Hosz elnöke, alelnökei és a ellenőrzőbizottság elnöke, valamint tagjai személyére. A kialakult állásfoglalást (jelöléseket) jegyzőkönyvben rögzítették, amelyet eljuttatnak a jelölőbizottsághoz. A rendezvény második felében Kun Ferenc alapszervezeti vezető aktuális kérdésekről tartott tájékoztatót, valamint a müködést érintő kérdéseket beszélték meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.