2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a Bocskai dandár szervezésében

Hosz  |  2007. 09. 17., 11:25

Szeptember 7-én rendezte éves horgászversenyét a MH 5. Bocskai István Lövészdandár és a Honvédszakszervezet debreceni alapszervezete. A Hajdúsámson mellett lévő Halkatraz horgásztavakon megrendezett versenyt Kovács József dandártábornok, a dandár parancsnoka nyitotta meg. A megmérettetésen részt vevő 80 fő mellett megjelent Szincsák Gyula, a Honvédszakszervezet alelnöke...

Az értékes nyereményeket a verseny végén Földesi András alezredes, a debreceni alapszervezet vezetője adta át, és minden résztvevő a szakszervezet által felajánlott pólót kapta ajándékba. A vándorkupát Szabó József törzszászlós nyerte, aki egy 6600 gramm súlyú halat fogott ki. A második helyezett Hosszú Róbert szakaszvezető lett, a harmadik Ónodi Sándor törzsőrmester lett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.