2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Koszorúzás a Batthyányi örökmécsesnél

Hosz  |  2007. 10. 05., 21:01

A Batthyány örökmécsesnél a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány, valamint a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület rendezésében emlékeztek Magyarország első alkotmányos miniszterelnöke születésének bicentenáriumára és kivégzésének 158 évvel ezelőtti évfordulójára...  

A mártír miniszterelnök életútjárol dr. Domonkos József nyugállományú ezredes tartottmegemlékezést, majd a rendező szervek és a főváros XIII. kerületi önkormányzata, a zuglói Hunyadi János Általános Iskola, a Honvédelmi Minisztérium, valamint a Hokosz képviselői koszorúzták meg az emlékmüvet.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.