2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Koszorúzás a Batthyányi örökmécsesnél

Hosz  |  2007. 10. 05., 21:01

A Batthyány örökmécsesnél a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány, valamint a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület rendezésében emlékeztek Magyarország első alkotmányos miniszterelnöke születésének bicentenáriumára és kivégzésének 158 évvel ezelőtti évfordulójára...  

A mártír miniszterelnök életútjárol dr. Domonkos József nyugállományú ezredes tartottmegemlékezést, majd a rendező szervek és a főváros XIII. kerületi önkormányzata, a zuglói Hunyadi János Általános Iskola, a Honvédelmi Minisztérium, valamint a Hokosz képviselői koszorúzták meg az emlékmüvet.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.