2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Cél: az ember!

Hosz  |  2007. 10. 16., 17:09

A Honvédszakszervezet vezetése elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy, ha el akar valamit érni, akkor azt tűzön-vízen keresztül viszi, ugyanakkor van belátása is - mondta az Egység újságnak adott interjújában dr. Vadai Ágnes. A HM államtitkára beszélt még a HÉF-en zajló érdekegyeztetés, a laktanya-látogatások tapasztalatairól, a HM és a Hosz eredményes együttműködéséről, a szolgálati időpótlék bevezetéséről, valamint az üdülési csekk pozitivumairól is...

Dr. Vadai Ágnes - az interjú során - elmondta, hogy kifejezetten örül, hogy a katonák október 31-ig megkapják az üdülési csekket, hiszen ezzel egy olyan rekreációs-, az élet- és munkakörülményeket javító lehetőséghez jutnak, amit több módon is felhasználhatnak. Az interjú teljes szövegét az Egység újság 2007/11. havi száma közli majd.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.