2024. 04. 15. hétfő
Tas, Anasztázia
: 393 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszusra készült a Nyugállomonyú Tagozat

Hosz  |  2007. 11. 07., 10:22

A Hosz kongresszusára készülnek a nyugállományúak is. A szakszervezet nyugállományú tagozatának - november 7-i, Szoboszlai Endre tagozatelnök vezette - elnökségi ülésén az elmúlt időszak történéseinek feldolgozása mellett a kongresszusi felkészülés hátralévő feladatait tekintették át, majd a legfőbb döntéshozó fórum küldötteinek felkészítéséről is szó esett...

Az előző elnökségi ülések jegyzőkönyveinek elfogadása után Szoboszlai Endre tájékoztatta az elnökséget az elmúlt időszak történéseiről.

A tagozatelnök - egyebek mellett - az Idősek Világnapi rendezvény elmaradásának okairól, valamint dr. Vadai Ágnes államtitkár asszony és a nyugállományúak találkozójának tapasztalatairól is beszámolt.

Rozgonyi Sándor, a nyugállományú tagozat elnökségi tagja - ezt követően - arról tájékoztatta a megjelenteket, hogy nagy sikert aratott a győri idősek napi rendezvény.

Ezt követően a Tagozat és a Hosz választmányi ülésének tapasztalatairól, a kongresszusi felkészülés hátralévő feladatainak áttekintéséről, valamint a kongresszusi küldöttek felkészítéséről is egyeztettek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Folytatódik a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban: 2024. április 24-én, 18 órától az egyik legeredményesebb magyar vadászpilótáról, vitéz nemes Molnár László főhadnagyról hallgathatunk meg egy előadást.

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.