2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tennivalók az ügyvezetés előtt

Hosz  |  2008. 01. 21., 16:15

Megtartotta idei első ülését a Honvédszakszervezet ügyvezetése. A Mészáros Géza elnök vezette - január 22-i - ülés napirendjén a 2007-es év tapasztalatai, a szervezeti ügyek, az üdültetés, a belső pályázatok, valamint a következő időszak tennivalói szerepeltek. Az eseményen a Hosz vezető tisztségviselői, az ügyvivők és a haderőnemi titkárok mellett az Egység 2002 Kft. ügyvezetője, valamint tag- és szolgáltatás szervezője is részt vett...  

A rendezvény elején az ügyvezetés előző ülése óta eltelt időszak történéseiről, folyamatban lévő és aktuális tárgyalásairól Mészáros Géza, a Hosz elnöke és dr. Heiling Ottó alelnök adott tájékoztatást.       

Ezt követően pedig az ügyvivők, a haderőnemi titkárok számoltak be röviden az előző ügyvezetés ülés óta - általuk - végzett tevékenységről.

A 2007-es rendezvények tapasztalatairól dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár beszélt, majd az üdültetéssel kapcsolatos szabályzókról, teendőkről Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő informálta a megjelenteket.

A 2008. évi pályázati kiírás kérdéseiről szintén Jeszenyi Ildikó tájékoztatott, míg a Hosz „tavaszi hadjáratával" kapcsolatos teendőiről Mészáros Géza elnök beszélt.

Ezt követően a területi szerveknél lezajlott tisztújítás helyzete volt napirenden, majd a nyugállományú tagfelvétellel kapcsolatos szabályzókról egyeztettek dr. Ujfaludi Zoltán vezetésével.

A hónap egyéb tennivalóiról a Hosz elnöke és főtitkára informálta az ügyvivőket és a haderőnemi titkárokat.

Az egyebekben e sorok írója arról tájékoztatta a megjelenteket, hogy a Központi Iroda épülete mellett felállították a Hosz céges zászlaját. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.