2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Törzstanuló-nap az MH Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2008. 01. 26., 21:19

A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ munkaterve szerint, január 25-én törzstanuló-napot tartott, melyre meghívták a Honvédszakszervezetet, hogy aktuális tájékoztatót tartson Az érdekképviseleti tevékenység jelenlegi helyzetéről. A tájékoztatót ezen sorok írója, Takács István, Hosz budapesti területi ügyvivő tartotta…

A rendezvényt Germus Ferenc alezredes az ellátó központ törzsfőnöke nyitotta meg. Miután átadta a szót, az előadó beszámolt a Honvédszakszervezet által utóbbi időszakban elért eredményeiről, az elkövetkezendő céljairól, valamint a legfontosabb feladatairól.

Szó volt szolgálati idő és nyugdíj számítás változásait (nyugdíjrögzítés, szakközépiskola-beszámítás) érintő kérdésekről a közszférában történt bérmegállapodásról, a további ágazati bér-, kereset megállapodás helyzetéről, a szolgálati idő pótlék bevezetéséről, valamint a Hosz 2008. év fő feladatairól.

A rendezvény végén a hallgatók kérdéseket tehettek fel az előadó felé.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.