2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Törzstanuló-nap az MH Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2008. 01. 26., 21:19

A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ munkaterve szerint, január 25-én törzstanuló-napot tartott, melyre meghívták a Honvédszakszervezetet, hogy aktuális tájékoztatót tartson Az érdekképviseleti tevékenység jelenlegi helyzetéről. A tájékoztatót ezen sorok írója, Takács István, Hosz budapesti területi ügyvivő tartotta…

A rendezvényt Germus Ferenc alezredes az ellátó központ törzsfőnöke nyitotta meg. Miután átadta a szót, az előadó beszámolt a Honvédszakszervezet által utóbbi időszakban elért eredményeiről, az elkövetkezendő céljairól, valamint a legfontosabb feladatairól.

Szó volt szolgálati idő és nyugdíj számítás változásait (nyugdíjrögzítés, szakközépiskola-beszámítás) érintő kérdésekről a közszférában történt bérmegállapodásról, a további ágazati bér-, kereset megállapodás helyzetéről, a szolgálati idő pótlék bevezetéséről, valamint a Hosz 2008. év fő feladatairól.

A rendezvény végén a hallgatók kérdéseket tehettek fel az előadó felé.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.