2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hódmezővásárhelyi tájékoztató

Hosz  |  2008. 01. 29., 07:37

A hódmezővásárhelyi szakszervezeti tagság részére tartott aktuális tájékoztatót január 28-án a Honvédszakszervezet elnöke, Mészáros Géza. Az érdekvédelmi eseményre a Hosz elnökét Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivő és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező is elkísérte...

A vendégeket a helyőrségben szolgálatot teljesítő Bátor Ferenc elnökségi tag, szárazföldi haderőnemi képviselő fogadta. Az alapszervezet vezetőségének kölcsönös tájékoztatása után a tisztségviselők az összegyült szakszervezeti tagság részére tartottak tájékoztatót az elmúlt időszak eseményeiről és az aktuális kérdésekről.     

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.