2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hatszemközt

Hosz  |  2008. 03. 06., 14:56

Havril András vezérezredes, a HM HVK főnöke és Mészáros Géza, a Hosz elnöke – március 6-i – találkozójukon tárgyaltak a balkáni missziók helyzetéről, kölcsönösen kifejtették álláspontjukat a missziós illetményekről, valamint a szakközépiskolai tanulmányi idő szolgálati időbe történő beszámításáról. A megbeszélésen a szerződéses katonák országos találkozójának megrendezési lehetőségéről és az előmeneteli rendszerről is egyeztettek. A két vezető eszmecseréjén részt vett Mikita János mérnök altábornagy, a HM HVK főnök-helyettese is.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.