2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Itt az Egység májusi száma!

Hosz  |  2008. 04. 30., 15:57

Az Egység májusi számában - egyebek mellett - beszámolunk a tavaszi Választmányi ülésről, a képviseleti ülésekről, az EUROMIL madridi elnökségi rendezvényéről, az MH ÖHP és a Hosz közötti együttműködésről, valamint az FRDÉSZ Küldöttgyűlésén elfogadott új Alapszabályról is. Folytatjuk a honvédség 160 éves történetét bemutató cikksorozatunkat, emellett az Szja 1%-ának felajánlására és az üdülési szezon kezdetére is felhívjuk figyelmüket. Lapunkban ismét számos kedvezményt biztosító szolgáltatással is találkozhatnak. Olvasóink, tagtársaink május első hetében vehetik kézbe a lapot, melynek cikkei már letölthetők honlapunkról. Kellemes kikapcsolódást, jó olvasást! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.