2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Itt az Egység májusi száma!

Hosz  |  2008. 04. 30., 15:57

Az Egység májusi számában - egyebek mellett - beszámolunk a tavaszi Választmányi ülésről, a képviseleti ülésekről, az EUROMIL madridi elnökségi rendezvényéről, az MH ÖHP és a Hosz közötti együttműködésről, valamint az FRDÉSZ Küldöttgyűlésén elfogadott új Alapszabályról is. Folytatjuk a honvédség 160 éves történetét bemutató cikksorozatunkat, emellett az Szja 1%-ának felajánlására és az üdülési szezon kezdetére is felhívjuk figyelmüket. Lapunkban ismét számos kedvezményt biztosító szolgáltatással is találkozhatnak. Olvasóink, tagtársaink május első hetében vehetik kézbe a lapot, melynek cikkei már letölthetők honlapunkról. Kellemes kikapcsolódást, jó olvasást! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.