2018. 02. 18.
Bernadett
: 311 Ft   : 248 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Rendőröké lett az FRDÉSZ focikupa!

Hosz  |  2008. 07. 26., 19:42

Július 25-26-án zajlott az immár negyedik alkalommal kiírt FRDÉSZ Kupa kispályás labdarúgó torna. Hócza Györgytől, az esemény főszervezőjétől a helyszínen megtudtuk, hogy 18 csapat - köztük a LIGA Szakszervezetek három együtese - vágott neki az idei küzdelemsorozatnak. A bajnokság második, szombati napján immár a helyosztó mérkőzések zajlottak, a Hosz Sándor Roland vezette csapata, a címvédő Hercules Se a ,,halálcsoportba\" kerülve sajnos nem jutott tovább, idén csupán a 9. helyezést sikerült elérni katonatársainknak. Kapusunk, Mészáros Gábor kisujjtörést szenvedett. A focikupát így ez alkalommal az FRSZ verhetetlennek bizonyuló, cserejátékos nélkül kiálló ,,GBEO\" csapata nyerte...  

Hócza György főszervező honlapunknak a helyszínen azt is elárulta, hogy egy szakszervezet idén maximum négy csapattal nevezhetett. Már versenyszerüen is képviseltette magát a LIGA Szakszervezetek: a Rába és a Tungsram mellett a LIGA Válogatott is bekapcsolódott a küzdelemsorozatba.

 

 

A Hosz Sándor Roland vezette csapata, a címvédő Hercules Se. csoportjából nem jutott tovább, idén csupán a 9. helyezést sikerült elérni. Kapusunk, Mészáros Gábor - egy hárítás alkalmával - kisujjtörést szenvedett. A második napon tehát egyértelmüvé vált, hogy új tulajdonosa lesz az FRDÉSZ Kupának, hiszen a hármas döntőbe kettő rendőr- és egy tüzoltócsapat jutott. Miután a békéscsabai rendőröket legyőzte a fővárosi GBEO csapata, míg a bajnokság során mindvégig magas színvonalon focizó hevesi tüzoltók erejéből ,,csak” döntetlenre futotta a csabaiak ellen, így az utolsó összecsapáson a GBEO-t le kellett volna győzniük a tüzoltóknak. Ez nem sikerült, hiszen a végig rendkívül izgalmas meccsen 2-2-es döntetlen született. Így a vándorserleget 2009-ig az FRSZ ,,GBEO” csapata őrzi majd. Sikerük erejét növeli, hogy valamennyi mérkőzésen a kezdőcsapattal, cserejátékos nélkül szerepeltek. Az értékes díjakat Gaskó István LIGA elnök, Kónya Péter FRDÉSZ elnök, dr. Heiling Ottó Hosz alelnök, valamint a focikupa támogatói adták át.

 

 

 

Eredmények:

1. GBEO, FRSZ

2. Heves város, HTFSZ

3. Békéscsaba, FRSZ

4. Balassagyarmat, HTFSZ

5. VPFSZ, Eger

6. NBHSZ – B csapata

7. BVDOSZ

8. Rába

9. Hosz- Hercules Se.

10. FRSZ, Veszprém megye

 

 

A gólkirály Hodászi László (Balassagyarmat, HTFSZ), a legjobb kapus Éles Viktor (Heves város, HTFSZ), a legidősebb játékos Tajti István (NBHSZ), míg a legifjabb Engler Bence (NBHSZ – A) lett. A legsportszerübb csapatnak a LIGA győri Rába csapata, míg a legjobb mezőnyjátékosnak Somodi Krisztián (Heves város, HTFSZ) bizonyult.

 

 

 

Az FRDÉSZ Kupa idei támogatói között szerepelt a Hosz és az Egység 2002 Kft. mellett a LIGA Szakszervezetek, a BVDOSZ, az MSA Auer, a HTFSZ, a Rába, a VPFSZ, az NBHSZ, a Tüzoltókért Alapítvány, Juhász Péter pincészete, Kónya Dezső pincészete, a Generali, az ORTFK Alapítvány, a Vodafone, az FRSZ, Elbert Gábor volt sportért felelős szakállamtitkár, valamint a Sportvilág Kft. is

Viszontlátásra, 2009-ben, ugyanitt Egerben!

 

                                                                                                                      

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018. 01. 18., 14:58
Minden évben az adóbevallások leadásával együtt nyilatkozhatunk adónk 1+1%-ának felajánlásáról. Kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy az idén is támogassák adójuk 1%-val a Honvédszakszervezet által alapított Katonákért Közhasznú Alapítványt.
2018. 02. 05., 13:47
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A mai napon, 2018. február 16-án, pénteken, helyi idő szerint 11 óra körül lezuhant a Török Légierő egyik SF-260D típusú kiképző repülőgépe. A repülőgép kétfős személyzete életét vesztette a katasztrófában.

  Háború Művészete magazin

Brüsszelben tanácskoztak az észak-atlanti katonai szövetség védelmi miniszterei február 14–15-én. A Budapestről kiutazó magyar küldöttséget Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes vezette. A delegációhoz a helyszínen csatlakozott Sztáray Péter, Magyarország NATO-nagykövete.