2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Rendőröké lett az FRDÉSZ focikupa!

Hosz  |  2008. 07. 26., 19:42

Július 25-26-án zajlott az immár negyedik alkalommal kiírt FRDÉSZ Kupa kispályás labdarúgó torna. Hócza Györgytől, az esemény főszervezőjétől a helyszínen megtudtuk, hogy 18 csapat - köztük a LIGA Szakszervezetek három együtese - vágott neki az idei küzdelemsorozatnak. A bajnokság második, szombati napján immár a helyosztó mérkőzések zajlottak, a Hosz Sándor Roland vezette csapata, a címvédő Hercules Se a ,,halálcsoportba\" kerülve sajnos nem jutott tovább, idén csupán a 9. helyezést sikerült elérni katonatársainknak. Kapusunk, Mészáros Gábor kisujjtörést szenvedett. A focikupát így ez alkalommal az FRSZ verhetetlennek bizonyuló, cserejátékos nélkül kiálló ,,GBEO\" csapata nyerte...  

Hócza György főszervező honlapunknak a helyszínen azt is elárulta, hogy egy szakszervezet idén maximum négy csapattal nevezhetett. Már versenyszerüen is képviseltette magát a LIGA Szakszervezetek: a Rába és a Tungsram mellett a LIGA Válogatott is bekapcsolódott a küzdelemsorozatba.

 

 

A Hosz Sándor Roland vezette csapata, a címvédő Hercules Se. csoportjából nem jutott tovább, idén csupán a 9. helyezést sikerült elérni. Kapusunk, Mészáros Gábor - egy hárítás alkalmával - kisujjtörést szenvedett. A második napon tehát egyértelmüvé vált, hogy új tulajdonosa lesz az FRDÉSZ Kupának, hiszen a hármas döntőbe kettő rendőr- és egy tüzoltócsapat jutott. Miután a békéscsabai rendőröket legyőzte a fővárosi GBEO csapata, míg a bajnokság során mindvégig magas színvonalon focizó hevesi tüzoltók erejéből ,,csak” döntetlenre futotta a csabaiak ellen, így az utolsó összecsapáson a GBEO-t le kellett volna győzniük a tüzoltóknak. Ez nem sikerült, hiszen a végig rendkívül izgalmas meccsen 2-2-es döntetlen született. Így a vándorserleget 2009-ig az FRSZ ,,GBEO” csapata őrzi majd. Sikerük erejét növeli, hogy valamennyi mérkőzésen a kezdőcsapattal, cserejátékos nélkül szerepeltek. Az értékes díjakat Gaskó István LIGA elnök, Kónya Péter FRDÉSZ elnök, dr. Heiling Ottó Hosz alelnök, valamint a focikupa támogatói adták át.

 

 

 

Eredmények:

1. GBEO, FRSZ

2. Heves város, HTFSZ

3. Békéscsaba, FRSZ

4. Balassagyarmat, HTFSZ

5. VPFSZ, Eger

6. NBHSZ – B csapata

7. BVDOSZ

8. Rába

9. Hosz- Hercules Se.

10. FRSZ, Veszprém megye

 

 

A gólkirály Hodászi László (Balassagyarmat, HTFSZ), a legjobb kapus Éles Viktor (Heves város, HTFSZ), a legidősebb játékos Tajti István (NBHSZ), míg a legifjabb Engler Bence (NBHSZ – A) lett. A legsportszerübb csapatnak a LIGA győri Rába csapata, míg a legjobb mezőnyjátékosnak Somodi Krisztián (Heves város, HTFSZ) bizonyult.

 

 

 

Az FRDÉSZ Kupa idei támogatói között szerepelt a Hosz és az Egység 2002 Kft. mellett a LIGA Szakszervezetek, a BVDOSZ, az MSA Auer, a HTFSZ, a Rába, a VPFSZ, az NBHSZ, a Tüzoltókért Alapítvány, Juhász Péter pincészete, Kónya Dezső pincészete, a Generali, az ORTFK Alapítvány, a Vodafone, az FRSZ, Elbert Gábor volt sportért felelős szakállamtitkár, valamint a Sportvilág Kft. is

Viszontlátásra, 2009-ben, ugyanitt Egerben!

 

                                                                                                                      

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.