2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Magyar Honvédelem Napja: Társadalmi szervezetek elismerése

Hosz  |  2008. 05. 19., 07:47

A Magyar Honvédelem Napja alkalmából május 16-án a társadalmi szervezetek elismerési ünnepségét rendezték a Stefánia-palotában. ünnepi beszédében dr. Vadai Ágnes, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára visszatekintett a Magyar Honvédség elmúlt 160 esztendejére és méltatta a honvédelem érdekében kiemelkedő munkát végző szervezetek és egyének tevékenységének társadalmi jelentőségét. Az ünnepségen Sörös Istvánt, a Hosz Nyugállományú Tagozatának elnökét nyugállományú ezredessé léptették elő.  

A kulturális müsorral színesített eseményre az ország minden tájáról több száz meghívott érkezett a társadalmi szervezetek képviseletében. Közülük az elmúlt években legkiemelkedőbb munkát végzettek miniszteri, államtitkári valamint vezérkari főnöki elismeréseket vehettek át. Előbbieket Vadai Ágnes államtitkár, utóbbiakat dr. Katona Károly mérnök dandártábornok, a Honvédelmi Minisztérium személyzeti főosztályvezetője adta át. Az ünnepi eseményt fogadás zárta.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.