2023. 06. 10. szombat
Gréta, Margit
: 369 Ft   : 343 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a KIAK-nál

Hosz  |  2008. 05. 22., 17:09

Családias hangulatban ünnepelte május 20-án a Honvédelem napját az MH Katonai Igazgatási és Adatfeldolgozó Központ, melyre a Honvédszakszervezet is meghívást kapott. A helyi szervezet csoportvezetőjének, Horváth Béla kezdeményezésére, a katonai szervezet parancsnoka, Ipcsics József ezredes meghívása alapján részt vett Szincsák Gyula, alelnök, dr. Ujfaludi Zoltán, főtitkár, Takács István, budapesti területi ügyvivő, valamint Kun Ferenc, közigazgatási érdekképviseleti titkár...

Az ünnepi megemlékezés, a hivatalos ünnepi állománygyüléssel kezdődött, ahol a történelmi eseményünk, Buda visszafoglalása eseményének méltatása után a katonai szervezet néhány beosztottja, dolgozója munkájának elismerése következett. Az állománygyülés után a parancsnok az irodájában fogadta a Hosz képviselőit, ahol dr. Ujfaludi Zoltán egy ajándékkal kedveskedett a meghívásért.

A hivatalos rész után viszont azonnal megkezdődött a baráti hangulatú sütés-főzés a szervezet főépülete előtt felállított sátor alatt és mellett. Az osztályonként, baráti társaságonként kialakított helyeken pörkölt, valamint grillezett sültek készültek.

A vidám társaság szívélyes vendéglátása közepette, a felkérésnek megfelelően a Honvédszakszervezet tisztségviselői a hozzájuk feltett érdekvédelmi, és érdekképviseleti kérdésekre adtak választ. A tájékoztató színvonalas lebonyolítása érdekében, az épület tövében, még egy bemutatóhelyet is kialakíthattunk, ahol számos, a Hosz szervezetét bemutató legfrissebb kiadványainkat is átadhattuk az érdeklődők részére. Nagy sikerként éltük meg, hogy további két fővel nőtt a reprezentatív érdekvédelmi szervezetünk tagsága.

Az időközben elkészült ízletes sülteket és pörköltet a földszinti volt étkezdében, vidám hangulatban fogyaszthattuk el, ahol előkerültek az otthonról hozott saját kezüleg elkészített sütemények sokasága. Minden étel nagyon finom volt.

A rendezvény csúcspontjakén, a meghirdetett texasi pókerverseny került lebonyolításra a versenyre jelentkezők közremüködésével. A meghívott Honvédszakszervezet, a verseny győztese részére egy DVD lejátszót, valamint különdíjakat adott át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az Egyesült Államok több követelményre hivatkozva, elutasította az ötödik generációs F-35-ös harci repülőgépek eladását Thaiföld részére.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.