2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a KIAK-nál

Hosz  |  2008. 05. 22., 17:09

Családias hangulatban ünnepelte május 20-án a Honvédelem napját az MH Katonai Igazgatási és Adatfeldolgozó Központ, melyre a Honvédszakszervezet is meghívást kapott. A helyi szervezet csoportvezetőjének, Horváth Béla kezdeményezésére, a katonai szervezet parancsnoka, Ipcsics József ezredes meghívása alapján részt vett Szincsák Gyula, alelnök, dr. Ujfaludi Zoltán, főtitkár, Takács István, budapesti területi ügyvivő, valamint Kun Ferenc, közigazgatási érdekképviseleti titkár...

Az ünnepi megemlékezés, a hivatalos ünnepi állománygyüléssel kezdődött, ahol a történelmi eseményünk, Buda visszafoglalása eseményének méltatása után a katonai szervezet néhány beosztottja, dolgozója munkájának elismerése következett. Az állománygyülés után a parancsnok az irodájában fogadta a Hosz képviselőit, ahol dr. Ujfaludi Zoltán egy ajándékkal kedveskedett a meghívásért.

A hivatalos rész után viszont azonnal megkezdődött a baráti hangulatú sütés-főzés a szervezet főépülete előtt felállított sátor alatt és mellett. Az osztályonként, baráti társaságonként kialakított helyeken pörkölt, valamint grillezett sültek készültek.

A vidám társaság szívélyes vendéglátása közepette, a felkérésnek megfelelően a Honvédszakszervezet tisztségviselői a hozzájuk feltett érdekvédelmi, és érdekképviseleti kérdésekre adtak választ. A tájékoztató színvonalas lebonyolítása érdekében, az épület tövében, még egy bemutatóhelyet is kialakíthattunk, ahol számos, a Hosz szervezetét bemutató legfrissebb kiadványainkat is átadhattuk az érdeklődők részére. Nagy sikerként éltük meg, hogy további két fővel nőtt a reprezentatív érdekvédelmi szervezetünk tagsága.

Az időközben elkészült ízletes sülteket és pörköltet a földszinti volt étkezdében, vidám hangulatban fogyaszthattuk el, ahol előkerültek az otthonról hozott saját kezüleg elkészített sütemények sokasága. Minden étel nagyon finom volt.

A rendezvény csúcspontjakén, a meghirdetett texasi pókerverseny került lebonyolításra a versenyre jelentkezők közremüködésével. A meghívott Honvédszakszervezet, a verseny győztese részére egy DVD lejátszót, valamint különdíjakat adott át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.