2023. 09. 24.
Gellért, Mercédesz
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a KIAK-nál

Hosz  |  2008. 05. 22., 17:09

Családias hangulatban ünnepelte május 20-án a Honvédelem napját az MH Katonai Igazgatási és Adatfeldolgozó Központ, melyre a Honvédszakszervezet is meghívást kapott. A helyi szervezet csoportvezetőjének, Horváth Béla kezdeményezésére, a katonai szervezet parancsnoka, Ipcsics József ezredes meghívása alapján részt vett Szincsák Gyula, alelnök, dr. Ujfaludi Zoltán, főtitkár, Takács István, budapesti területi ügyvivő, valamint Kun Ferenc, közigazgatási érdekképviseleti titkár...

Az ünnepi megemlékezés, a hivatalos ünnepi állománygyüléssel kezdődött, ahol a történelmi eseményünk, Buda visszafoglalása eseményének méltatása után a katonai szervezet néhány beosztottja, dolgozója munkájának elismerése következett. Az állománygyülés után a parancsnok az irodájában fogadta a Hosz képviselőit, ahol dr. Ujfaludi Zoltán egy ajándékkal kedveskedett a meghívásért.

A hivatalos rész után viszont azonnal megkezdődött a baráti hangulatú sütés-főzés a szervezet főépülete előtt felállított sátor alatt és mellett. Az osztályonként, baráti társaságonként kialakított helyeken pörkölt, valamint grillezett sültek készültek.

A vidám társaság szívélyes vendéglátása közepette, a felkérésnek megfelelően a Honvédszakszervezet tisztségviselői a hozzájuk feltett érdekvédelmi, és érdekképviseleti kérdésekre adtak választ. A tájékoztató színvonalas lebonyolítása érdekében, az épület tövében, még egy bemutatóhelyet is kialakíthattunk, ahol számos, a Hosz szervezetét bemutató legfrissebb kiadványainkat is átadhattuk az érdeklődők részére. Nagy sikerként éltük meg, hogy további két fővel nőtt a reprezentatív érdekvédelmi szervezetünk tagsága.

Az időközben elkészült ízletes sülteket és pörköltet a földszinti volt étkezdében, vidám hangulatban fogyaszthattuk el, ahol előkerültek az otthonról hozott saját kezüleg elkészített sütemények sokasága. Minden étel nagyon finom volt.

A rendezvény csúcspontjakén, a meghirdetett texasi pókerverseny került lebonyolításra a versenyre jelentkezők közremüködésével. A meghívott Honvédszakszervezet, a verseny győztese részére egy DVD lejátszót, valamint különdíjakat adott át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-10 10:53:05
A szakszervezetek szerint a reálbérek értékének megőrzése érdekében év közben minimum 5-7 százalékos korrekcióra lenne szükség a minimálbér és a garantált bérminimum esetében. Múlt csütörtökön már tárgyalóasztalhoz ültek a munkáltatók és a munkavállalók – mondta az InfoRádiónak a Liga Szakszervezetek elnöke.
2023-07-10 10:50:07
2023. június 19-én a kormány kihirdette, hogy augusztustól SZÉP-kártyával is lehet hidegélelmiszert vásárolni. A szakszervezetek, köztük a LIGA Szakszervezetek, többször sürgették már ezt a megoldást...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.