2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyílt Nap volt Veszprémben

Hosz  |  2008. 06. 19., 10:38

Nagy örömmel számolhatok be arról, hogy június 14-én, a veszprémi Honvéd Sporttelepen egy rendkívül jól sikerült és tartalmas programokkal tarkított családi napot rendeztünk. Mint a programajánlóban is olvasható volt, a sport, a játék, a szórakozás adott volt egy helyszínen!

Mindezekhez nagymértékben hozzájárult, hogy a központi pályázaton nyert összeggel sikerült bővíteni a programokat, továbbá ajándéktárgyak vásárlásával hozzájárulhattunk az Ezred Családi Nap sikeréhez.

Köszönöm, hogy a Honvédszakszervezet vezetősége, így Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, Takács István budapesti területi ügyvivő, továbbá Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő , Tóvári Róbert légierő képviseleti titkár, Jáger Tibor szolgáltatás és- tagszervező, valamint Fürst Róbert (Honvéd Nyugdíjpénztár) is megtisztelte jelenlétükkel és munkájukkal a rendezvényünket.

Külön öröm volt számomra, hogy a Családi nappal egybekötött Véradás is sikerrel zárult, hála az önkéntes és önzetlen véradóknak!

Végezetül el kell mondjam, hogy az Ezred- „Családi Nap rendezéséért felelős csoport”, Szücs Pál mk. ezredes vezetésével időt, fáradságot nem kímélve dolgozott a program sikeréért, szeretném- nekik is megköszönni munkájukat!

Bizonyítottunk, mit- hogy

„Egynek minden nehéz,

soknak semmi sem lehetetlen.”

                                                                                                  (Gróf Széchenyi István)

                                                                                               Szücs Andrea

                                                                                         alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.