2023. 09. 21. csütörtök
Máté, Mirella
: 386 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyílt Nap volt Veszprémben

Hosz  |  2008. 06. 19., 10:38

Nagy örömmel számolhatok be arról, hogy június 14-én, a veszprémi Honvéd Sporttelepen egy rendkívül jól sikerült és tartalmas programokkal tarkított családi napot rendeztünk. Mint a programajánlóban is olvasható volt, a sport, a játék, a szórakozás adott volt egy helyszínen!

Mindezekhez nagymértékben hozzájárult, hogy a központi pályázaton nyert összeggel sikerült bővíteni a programokat, továbbá ajándéktárgyak vásárlásával hozzájárulhattunk az Ezred Családi Nap sikeréhez.

Köszönöm, hogy a Honvédszakszervezet vezetősége, így Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, Takács István budapesti területi ügyvivő, továbbá Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő , Tóvári Róbert légierő képviseleti titkár, Jáger Tibor szolgáltatás és- tagszervező, valamint Fürst Róbert (Honvéd Nyugdíjpénztár) is megtisztelte jelenlétükkel és munkájukkal a rendezvényünket.

Külön öröm volt számomra, hogy a Családi nappal egybekötött Véradás is sikerrel zárult, hála az önkéntes és önzetlen véradóknak!

Végezetül el kell mondjam, hogy az Ezred- „Családi Nap rendezéséért felelős csoport”, Szücs Pál mk. ezredes vezetésével időt, fáradságot nem kímélve dolgozott a program sikeréért, szeretném- nekik is megköszönni munkájukat!

Bizonyítottunk, mit- hogy

„Egynek minden nehéz,

soknak semmi sem lehetetlen.”

                                                                                                  (Gróf Széchenyi István)

                                                                                               Szücs Andrea

                                                                                         alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-10 10:53:05
A szakszervezetek szerint a reálbérek értékének megőrzése érdekében év közben minimum 5-7 százalékos korrekcióra lenne szükség a minimálbér és a garantált bérminimum esetében. Múlt csütörtökön már tárgyalóasztalhoz ültek a munkáltatók és a munkavállalók – mondta az InfoRádiónak a Liga Szakszervezetek elnöke.
2023-07-10 10:50:07
2023. június 19-én a kormány kihirdette, hogy augusztustól SZÉP-kártyával is lehet hidegélelmiszert vásárolni. A szakszervezetek, köztük a LIGA Szakszervezetek, többször sürgették már ezt a megoldást...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.