2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyílt Nap volt Veszprémben

Hosz  |  2008. 06. 19., 10:38

Nagy örömmel számolhatok be arról, hogy június 14-én, a veszprémi Honvéd Sporttelepen egy rendkívül jól sikerült és tartalmas programokkal tarkított családi napot rendeztünk. Mint a programajánlóban is olvasható volt, a sport, a játék, a szórakozás adott volt egy helyszínen!

Mindezekhez nagymértékben hozzájárult, hogy a központi pályázaton nyert összeggel sikerült bővíteni a programokat, továbbá ajándéktárgyak vásárlásával hozzájárulhattunk az Ezred Családi Nap sikeréhez.

Köszönöm, hogy a Honvédszakszervezet vezetősége, így Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, Takács István budapesti területi ügyvivő, továbbá Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő , Tóvári Róbert légierő képviseleti titkár, Jáger Tibor szolgáltatás és- tagszervező, valamint Fürst Róbert (Honvéd Nyugdíjpénztár) is megtisztelte jelenlétükkel és munkájukkal a rendezvényünket.

Külön öröm volt számomra, hogy a Családi nappal egybekötött Véradás is sikerrel zárult, hála az önkéntes és önzetlen véradóknak!

Végezetül el kell mondjam, hogy az Ezred- „Családi Nap rendezéséért felelős csoport”, Szücs Pál mk. ezredes vezetésével időt, fáradságot nem kímélve dolgozott a program sikeréért, szeretném- nekik is megköszönni munkájukat!

Bizonyítottunk, mit- hogy

„Egynek minden nehéz,

soknak semmi sem lehetetlen.”

                                                                                                  (Gróf Széchenyi István)

                                                                                               Szücs Andrea

                                                                                         alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.