2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A megkezdett hagyományt folytatni kell!

Hosz  |  2008. 06. 23., 12:02

Immár második éve családi napot tartott a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Hosz alapszervezete a Honvédszakszervezet tarnamérai üdülőjében. A június 21-i vidám rendezvényre meghívást kapott a Hosz főtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán és családja, Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi-, Takács István budapesti területi ügyvivő, valamint Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervező is...  

A Honvédszakszervezet tarnamérai üdülőhelye kivalóan alkalmas a hétvégi családi, társasági rendezvényekre.

Az összejövetelen a résztvevők kihasználták az üdülő adta lehetőségeket, a szabadtéri főzőhelyeket: finom gulyásleves és pörkölt is készült.

Sokan a közeli strandot választották, viszont akadtak, akik aktívan, sporttal pihentek, tollaslabdáztak, pingpongoztak, vagy nyíllal célba lövést gyakoroltak. Voltak, akik a kardvívással ismerkedhettek meg egy speciális gyakorló kard segítségével. A családi napon sok gyermek is jelen volt, ők is nagyon élvezték a programokat. Test és arcfestésen vehettek részt, de nagy vidámságnak bizonyult a léggömbök vízzel való feltöltése, különösen, amikor azok kiszakadtak.

A sikeres rendezvényt a Hosz, a központilag kiadott pályázat elnyerésének odaítélésével, a helyszín biztosításával, valamint a helyszínre vitt értékes ajándékkal támogatta. A családi nap záróakkordjaként megrendezett tombolasorsolás után a rendezvény szervezői a következő évi tervekről történt beszélgetés során megjegyezték: „A megkezdett hagyományt folytatni kell!”

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.