2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A megkezdett hagyományt folytatni kell!

Hosz  |  2008. 06. 23., 12:02

Immár második éve családi napot tartott a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Hosz alapszervezete a Honvédszakszervezet tarnamérai üdülőjében. A június 21-i vidám rendezvényre meghívást kapott a Hosz főtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán és családja, Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi-, Takács István budapesti területi ügyvivő, valamint Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervező is...  

A Honvédszakszervezet tarnamérai üdülőhelye kivalóan alkalmas a hétvégi családi, társasági rendezvényekre.

Az összejövetelen a résztvevők kihasználták az üdülő adta lehetőségeket, a szabadtéri főzőhelyeket: finom gulyásleves és pörkölt is készült.

Sokan a közeli strandot választották, viszont akadtak, akik aktívan, sporttal pihentek, tollaslabdáztak, pingpongoztak, vagy nyíllal célba lövést gyakoroltak. Voltak, akik a kardvívással ismerkedhettek meg egy speciális gyakorló kard segítségével. A családi napon sok gyermek is jelen volt, ők is nagyon élvezték a programokat. Test és arcfestésen vehettek részt, de nagy vidámságnak bizonyult a léggömbök vízzel való feltöltése, különösen, amikor azok kiszakadtak.

A sikeres rendezvényt a Hosz, a központilag kiadott pályázat elnyerésének odaítélésével, a helyszín biztosításával, valamint a helyszínre vitt értékes ajándékkal támogatta. A családi nap záróakkordjaként megrendezett tombolasorsolás után a rendezvény szervezői a következő évi tervekről történt beszélgetés során megjegyezték: „A megkezdett hagyományt folytatni kell!”

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.