2024. 04. 15. hétfő
Tas, Anasztázia
: 393 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A megkezdett hagyományt folytatni kell!

Hosz  |  2008. 06. 23., 12:02

Immár második éve családi napot tartott a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Hosz alapszervezete a Honvédszakszervezet tarnamérai üdülőjében. A június 21-i vidám rendezvényre meghívást kapott a Hosz főtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán és családja, Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi-, Takács István budapesti területi ügyvivő, valamint Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervező is...  

A Honvédszakszervezet tarnamérai üdülőhelye kivalóan alkalmas a hétvégi családi, társasági rendezvényekre.

Az összejövetelen a résztvevők kihasználták az üdülő adta lehetőségeket, a szabadtéri főzőhelyeket: finom gulyásleves és pörkölt is készült.

Sokan a közeli strandot választották, viszont akadtak, akik aktívan, sporttal pihentek, tollaslabdáztak, pingpongoztak, vagy nyíllal célba lövést gyakoroltak. Voltak, akik a kardvívással ismerkedhettek meg egy speciális gyakorló kard segítségével. A családi napon sok gyermek is jelen volt, ők is nagyon élvezték a programokat. Test és arcfestésen vehettek részt, de nagy vidámságnak bizonyult a léggömbök vízzel való feltöltése, különösen, amikor azok kiszakadtak.

A sikeres rendezvényt a Hosz, a központilag kiadott pályázat elnyerésének odaítélésével, a helyszín biztosításával, valamint a helyszínre vitt értékes ajándékkal támogatta. A családi nap záróakkordjaként megrendezett tombolasorsolás után a rendezvény szervezői a következő évi tervekről történt beszélgetés során megjegyezték: „A megkezdett hagyományt folytatni kell!”

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Folytatódik a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban: 2024. április 24-én, 18 órától az egyik legeredményesebb magyar vadászpilótáról, vitéz nemes Molnár László főhadnagyról hallgathatunk meg egy előadást.

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.