2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap az Összhaderőnemi Parancsnokságon

Hosz  |  2008. 09. 09., 09:14

Szeptember 6-án az Alba Regia laktanya adott otthont az Összhaderőnemi Parancsnokság családi napjának. A körülbelül 500 főt gazdag programok várták, gyermek és felnőtt talált érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot...

A családi napot a Honvédszakszervezet Összhaderőnemi alapszervezete, a szárazföldi képviselete és a központi költségvetése is támogatta. Kihelyezett ügyfélszolgálatot tartott Jáger Tibor tag és szolgáltatásszervező, Nagy Károly területi ügyvivő. Munkájukat segítette Grell Norbert, a Nagysándor József alapszervezet vezetője. Az ügyfélszolgálat keretében tájékoztatást nyújtottak a magán és önkéntes nyugdíjpénztári küldöttértekezletekkel kapcsolatos tudnivalókról is. A hangulatos, eredményes rendezvény végén a jól megérdemelt díjakat Tömböl László mk. altábornagy, Jáger Tibor és Nagy Károly adták át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.