2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap az Összhaderőnemi Parancsnokságon

Hosz  |  2008. 09. 09., 09:14

Szeptember 6-án az Alba Regia laktanya adott otthont az Összhaderőnemi Parancsnokság családi napjának. A körülbelül 500 főt gazdag programok várták, gyermek és felnőtt talált érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot...

A családi napot a Honvédszakszervezet Összhaderőnemi alapszervezete, a szárazföldi képviselete és a központi költségvetése is támogatta. Kihelyezett ügyfélszolgálatot tartott Jáger Tibor tag és szolgáltatásszervező, Nagy Károly területi ügyvivő. Munkájukat segítette Grell Norbert, a Nagysándor József alapszervezet vezetője. Az ügyfélszolgálat keretében tájékoztatást nyújtottak a magán és önkéntes nyugdíjpénztári küldöttértekezletekkel kapcsolatos tudnivalókról is. A hangulatos, eredményes rendezvény végén a jól megérdemelt díjakat Tömböl László mk. altábornagy, Jáger Tibor és Nagy Károly adták át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.