2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kereset-tárgyalások újabb fordulóján történt

Hosz  |  2008. 11. 10., 14:15

A 2008-as kereset-tárgyalások keretében újabb egyeztetésre került sor a Honvédszakszervezet vezetése és a honvédelmi minisztert képviselő HM KPÜ vezérigazgatója, Sulyok János dandártábornok között. A megbeszélésen Mészáros Géza elnök és Szincsák Gyula alelnök mellett a Hodosz vezető tisztségviselői: Breuer László és dr. Zsiga Imre is részt vettek...

Az egyeztetés témája volt egy, az októberihez hasonló értékü többletjuttatás kifizetése és annak formája, valamint a Honvéd Egészségpénztári munkáltatói hozzájárulás ez évben másodszori kiegészítése. A Honvédszakszervezet olyan juttatást támogatna leginkább, amely az állomány számára minél sokoldalúbban felhasználható legyen. 

Sulyok János dandártábornok tájékoztatásul közölte, hogy az érvényes OKÉT-megállapodás alapján bérkiegészítésként megállapított bruttó 20 ezer forint folyósítására a novemberi illetménnyel együtt, december elején kerül sor.

A devizaellátmány-különbözet folyósításával kapcsolatban a HM KPÜ vezérigazgatój azt kérte, hogy minél szélesebb körben jelezze szakszervezetünk az érintetteknek, hogy (aki mármegkapta) minél hamarabb juttassák vissza a pontosításhoz kiküldött adatlapokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.