2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kereset-tárgyalások újabb fordulóján történt

Hosz  |  2008. 11. 10., 14:15

A 2008-as kereset-tárgyalások keretében újabb egyeztetésre került sor a Honvédszakszervezet vezetése és a honvédelmi minisztert képviselő HM KPÜ vezérigazgatója, Sulyok János dandártábornok között. A megbeszélésen Mészáros Géza elnök és Szincsák Gyula alelnök mellett a Hodosz vezető tisztségviselői: Breuer László és dr. Zsiga Imre is részt vettek...

Az egyeztetés témája volt egy, az októberihez hasonló értékü többletjuttatás kifizetése és annak formája, valamint a Honvéd Egészségpénztári munkáltatói hozzájárulás ez évben másodszori kiegészítése. A Honvédszakszervezet olyan juttatást támogatna leginkább, amely az állomány számára minél sokoldalúbban felhasználható legyen. 

Sulyok János dandártábornok tájékoztatásul közölte, hogy az érvényes OKÉT-megállapodás alapján bérkiegészítésként megállapított bruttó 20 ezer forint folyósítására a novemberi illetménnyel együtt, december elején kerül sor.

A devizaellátmány-különbözet folyósításával kapcsolatban a HM KPÜ vezérigazgatój azt kérte, hogy minél szélesebb körben jelezze szakszervezetünk az érintetteknek, hogy (aki mármegkapta) minél hamarabb juttassák vissza a pontosításhoz kiküldött adatlapokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.