2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kereset-tárgyalások újabb fordulóján történt

Hosz  |  2008. 11. 10., 14:15

A 2008-as kereset-tárgyalások keretében újabb egyeztetésre került sor a Honvédszakszervezet vezetése és a honvédelmi minisztert képviselő HM KPÜ vezérigazgatója, Sulyok János dandártábornok között. A megbeszélésen Mészáros Géza elnök és Szincsák Gyula alelnök mellett a Hodosz vezető tisztségviselői: Breuer László és dr. Zsiga Imre is részt vettek...

Az egyeztetés témája volt egy, az októberihez hasonló értékü többletjuttatás kifizetése és annak formája, valamint a Honvéd Egészségpénztári munkáltatói hozzájárulás ez évben másodszori kiegészítése. A Honvédszakszervezet olyan juttatást támogatna leginkább, amely az állomány számára minél sokoldalúbban felhasználható legyen. 

Sulyok János dandártábornok tájékoztatásul közölte, hogy az érvényes OKÉT-megállapodás alapján bérkiegészítésként megállapított bruttó 20 ezer forint folyósítására a novemberi illetménnyel együtt, december elején kerül sor.

A devizaellátmány-különbözet folyósításával kapcsolatban a HM KPÜ vezérigazgatój azt kérte, hogy minél szélesebb körben jelezze szakszervezetünk az érintetteknek, hogy (aki mármegkapta) minél hamarabb juttassák vissza a pontosításhoz kiküldött adatlapokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.