2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Időszerű tájékoztató és toborzás Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2008. 11. 27., 20:40

November 20-án a hódmezővásárhelyi alapszervezet meghívására időszerű tájékoztatást tartott Szincsák Gyula alelnök és Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivő. A tájékoztatót a helyőrség állományából közel 300-an hallgatták figyelemmel, érdeklődéssel. Marczis András alapszervezeti vezető bevezetője után, Jakubik András beszélt a szakszervezet ez évi eredményeiről, a szakszervezet fontosságáról és az előttünk álló feladatokról...

Ezután Szincsák alelnök vette át a szót. Elsőként a november 29-i demonstrációról beszélt. Többek között megemlítette, hogy kik, miért, hol és milyen eszközzel vesznek részt a demonstrációban, valamint, hogy ez nekünk, a katonáknak miért fontos. A tájékoztató végén, talán az állományt legjobban érintő kereseti tárgyalásokról és a jövő évben várható reálilletmény alakulásáról volt szó.

A tájékoztatót követően, az állomány részéről felmerülő kérdésekre az alelnök és az ügyvivő készségesen válaszolt. A színvonalas tájékoztató hatására, alapszervezetünk több új taggal is „gazdagodott”.

                                                                                                    Marczis András

                                                                                               alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az utazás mindig élményekkel teli kaland, amikor végre kiszakadhatunk a mindennapok rutinjából és átadhatjuk magunkat a felfedezés örömének. A Budapest Airport számára épp ezért fontos, hogy a repülőtéri folyamatok mindenki számára stresszmentesek legyenek.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.