2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Időszerű tájékoztató és toborzás Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2008. 11. 27., 20:40

November 20-án a hódmezővásárhelyi alapszervezet meghívására időszerű tájékoztatást tartott Szincsák Gyula alelnök és Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivő. A tájékoztatót a helyőrség állományából közel 300-an hallgatták figyelemmel, érdeklődéssel. Marczis András alapszervezeti vezető bevezetője után, Jakubik András beszélt a szakszervezet ez évi eredményeiről, a szakszervezet fontosságáról és az előttünk álló feladatokról...

Ezután Szincsák alelnök vette át a szót. Elsőként a november 29-i demonstrációról beszélt. Többek között megemlítette, hogy kik, miért, hol és milyen eszközzel vesznek részt a demonstrációban, valamint, hogy ez nekünk, a katonáknak miért fontos. A tájékoztató végén, talán az állományt legjobban érintő kereseti tárgyalásokról és a jövő évben várható reálilletmény alakulásáról volt szó.

A tájékoztatót követően, az állomány részéről felmerülő kérdésekre az alelnök és az ügyvivő készségesen válaszolt. A színvonalas tájékoztató hatására, alapszervezetünk több új taggal is „gazdagodott”.

                                                                                                    Marczis András

                                                                                               alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.