2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szerződéses ügyek: pályamodell és koncepció

Hosz  |  2008. 12. 18., 10:38

Ülést tartott a Honvédszakszervezet szerzédőses katonák problémáival foglalkozómunkacsoportja, december 18-án a Központi Irodában.A munkacsoport tagjai: Szincsák Gyula alelnök,  Bátor Ferenc elnökségi tag, Szijártó Zsolt ellenőrző bizottsági tag, Kun Ferenc haderőnemi titkár, Biri Viktor szekció elnök és Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő...

A tanácskozáson s szerződéses katonák pályaképéről esett szó, melynek kapcsán számos javaslat és észrevétel hangzott el a kiképzéssel, ateljesítményértékelési rendszerrel, az előmeneteli,és a járandósági rendszerrelkapcsolatosan. A szerződéses katonák pályamodelljét a Magyar Honvédségállománycsoportjainak szerkezeti elemei figyelembe vételével, rendszerszemlélettel vizsgálta amunkacsoport. A javaslatokat, észrevételeket a Honvédszakszervezet a jövő hét folyamán eljuttatja a MH ÖHP parancsnokának.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.