2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szerződéses ügyek: pályamodell és koncepció

Hosz  |  2008. 12. 18., 10:38

Ülést tartott a Honvédszakszervezet szerzédőses katonák problémáival foglalkozómunkacsoportja, december 18-án a Központi Irodában.A munkacsoport tagjai: Szincsák Gyula alelnök,  Bátor Ferenc elnökségi tag, Szijártó Zsolt ellenőrző bizottsági tag, Kun Ferenc haderőnemi titkár, Biri Viktor szekció elnök és Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő...

A tanácskozáson s szerződéses katonák pályaképéről esett szó, melynek kapcsán számos javaslat és észrevétel hangzott el a kiképzéssel, ateljesítményértékelési rendszerrel, az előmeneteli,és a járandósági rendszerrelkapcsolatosan. A szerződéses katonák pályamodelljét a Magyar Honvédségállománycsoportjainak szerkezeti elemei figyelembe vételével, rendszerszemlélettel vizsgálta amunkacsoport. A javaslatokat, észrevételeket a Honvédszakszervezet a jövő hét folyamán eljuttatja a MH ÖHP parancsnokának.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.