2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

AZ FRDÉSZ elnökségi ülésén történt

Hosz  |  2009. 01. 14., 10:53

Január 13-án először találkoztak az FRDÉSZ tagszervezeteinek vezetői. A budapesti Gogol utcai székházban megtartott elnökségi ülésen a Hszt. módosításáról, a Liga Szakszervezetek év eleji rendezvényeiről, valamint az MNÜA és az FRDÉSZ között létrehozandó megállapodás részleteiről tárgyaltak. Az ülést Kónya Péter elnök vezette, szakszervezetünket dr. Heiling Ottó képviselte...

Kónya Péter FRDÉSZ elnök - egyebek mellett - arról tájékoztatott, hogy a Liga Szakszervezetek megalakulása 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepséget január 23-án tartja. Ezt követően szó esett még a konföderáció idei oktatási programjának részleteiről is, majd arról is döntöttek, hogy az FRDÉSZ 2009-es Küldöttgyülését március 27-én tartja.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.