2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

AZ FRDÉSZ elnökségi ülésén történt

Hosz  |  2009. 01. 14., 10:53

Január 13-án először találkoztak az FRDÉSZ tagszervezeteinek vezetői. A budapesti Gogol utcai székházban megtartott elnökségi ülésen a Hszt. módosításáról, a Liga Szakszervezetek év eleji rendezvényeiről, valamint az MNÜA és az FRDÉSZ között létrehozandó megállapodás részleteiről tárgyaltak. Az ülést Kónya Péter elnök vezette, szakszervezetünket dr. Heiling Ottó képviselte...

Kónya Péter FRDÉSZ elnök - egyebek mellett - arról tájékoztatott, hogy a Liga Szakszervezetek megalakulása 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepséget január 23-án tartja. Ezt követően szó esett még a konföderáció idei oktatási programjának részleteiről is, majd arról is döntöttek, hogy az FRDÉSZ 2009-es Küldöttgyülését március 27-én tartja.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.