2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az elégedettség érdekében - Újabb lakáslízing-lehetőség

Hosz  |  2009. 02. 04., 11:02

Újabb kedvező megállapodás született a Honvédszakszervezet tagjainak lakhatása érdekében. Az ERSTE Lakáslízing Zrt., a Zichy Udvar Kft. és a Honvédszakszervezet vezetője által – február 4-én – aláírt közös megállapodás értelmében azok a hivatásos és szerződéses katonák, akik a Hosz tagjai, különböző kedvezményeket (pénzügyi lízingszolgáltatás, kedvező foglaló, lakberendezési tárgyak, stb.) kapnak a fenti cégek tevékenységi körét képező termékek vásárlása és igénybevétele esetén...

Az ERSTE Lakáslízing Zrt., a Zichy Udvar Kft. és a Honvédszakszervezet együttmüködésével megkötött, a Hosz tagjainak szóló szerződés aláírásán Várkonyi Csaba elnök-vezérigazgató, Gerlaki Zoltán ügyvezető igazgató, Szücs Károly termékspecialista, Mészáros Géza Hosz elnök, Sárkány Ferenc ügyvezető igazgató és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező vett részt.  

Gerlaki Zoltán, a Zichy udvar Kft. ügyvezető igazgatója az aláírási ceremónia után honlapunknak elmondta: Székesfehérvárott, a Honvéd utcában, a belváros közelében épült, beépítetlen telekre húztuk fel a 63 lakást, az 5 irodát, illetve üzletet, valamint a 83 garázst, amelyek a helyi laktanyákhoz is közel helyezkednek el. Igyekeztünk minden modern, új építési technológiát felhasználni, amellyel gazdaságossá és élhetővé tehetők ezek a lakások. Mindez pedig az európai normáknak maximálisan megfelelő külső hőszigetelést, teljesen új, 2008-ban bevezetett háromrétegü hőszigetelt üveggel ellátott müanyag nyílászárókat jelent. Még napkollektort is elhelyeztünk a fütés rásegítése érdekében. Úgy érezzük, hogy minden igényt kielégítünk az ,,élhető lakás" kategóriában. Ugyanakkor nem titkoljuk azt sem, hogy gazdasági társaságként eredményt kívánunk realizálni. Ezért pedig úgy szeretnénk bevonulni a lakásberuházók táborába, hogy mindenki: a város, a vevők, az alvállalkozók és más partnereink is elégedettek legyenek.

Noha a használatba vételi engedély kiadása előtt járunk, de már most mindenki láthatja, hogy a Honvéd utca teljes korszerüsítése megindult. Az úgy nevezett hozzáadott értékek miatt nyílván nem az olcsóságról szól a projekt, de komolyan állítjuk, hogy az igényesség lesz az elsődleges jellemző. 

Riportalanyunktól még azt is megtudtuk, hogy a beruházó tulajdonosi körének 75%-át a Nelson csoport, 25%-át pedig a Bretton Zrt birtokolja. Noha külön-külön végeztek már ilyen jellegü beruházást, ez - a Zichy Udvar - az első közös akciójuk. A megállapodás szerint a Honvédszakszervezeten keresztül érkező igénylők a beruházótól 7000 Ft/m2 választható konyhabútort, gardrobot, illetve klímát kapnak ajándékba. A beruházó azt is biztosítja, hogy - a lízinghez kapcsolódva - minimálisan 250 e Ft-tal elindulhat, a lakást lekötheti az érdeklődő szakszervezeti tag.

Az első néhány szerződést már előkészítették, az első lakásigénylők március elején pedig már be is költözhetnek székesfehérvári új otthonukba. Előre is gratulálunk, hisz tudják: ,,Jó lakni!"

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.