2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az elégedettség érdekében - Újabb lakáslízing-lehetőség

Hosz  |  2009. 02. 04., 11:02

Újabb kedvező megállapodás született a Honvédszakszervezet tagjainak lakhatása érdekében. Az ERSTE Lakáslízing Zrt., a Zichy Udvar Kft. és a Honvédszakszervezet vezetője által – február 4-én – aláírt közös megállapodás értelmében azok a hivatásos és szerződéses katonák, akik a Hosz tagjai, különböző kedvezményeket (pénzügyi lízingszolgáltatás, kedvező foglaló, lakberendezési tárgyak, stb.) kapnak a fenti cégek tevékenységi körét képező termékek vásárlása és igénybevétele esetén...

Az ERSTE Lakáslízing Zrt., a Zichy Udvar Kft. és a Honvédszakszervezet együttmüködésével megkötött, a Hosz tagjainak szóló szerződés aláírásán Várkonyi Csaba elnök-vezérigazgató, Gerlaki Zoltán ügyvezető igazgató, Szücs Károly termékspecialista, Mészáros Géza Hosz elnök, Sárkány Ferenc ügyvezető igazgató és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező vett részt.  

Gerlaki Zoltán, a Zichy udvar Kft. ügyvezető igazgatója az aláírási ceremónia után honlapunknak elmondta: Székesfehérvárott, a Honvéd utcában, a belváros közelében épült, beépítetlen telekre húztuk fel a 63 lakást, az 5 irodát, illetve üzletet, valamint a 83 garázst, amelyek a helyi laktanyákhoz is közel helyezkednek el. Igyekeztünk minden modern, új építési technológiát felhasználni, amellyel gazdaságossá és élhetővé tehetők ezek a lakások. Mindez pedig az európai normáknak maximálisan megfelelő külső hőszigetelést, teljesen új, 2008-ban bevezetett háromrétegü hőszigetelt üveggel ellátott müanyag nyílászárókat jelent. Még napkollektort is elhelyeztünk a fütés rásegítése érdekében. Úgy érezzük, hogy minden igényt kielégítünk az ,,élhető lakás" kategóriában. Ugyanakkor nem titkoljuk azt sem, hogy gazdasági társaságként eredményt kívánunk realizálni. Ezért pedig úgy szeretnénk bevonulni a lakásberuházók táborába, hogy mindenki: a város, a vevők, az alvállalkozók és más partnereink is elégedettek legyenek.

Noha a használatba vételi engedély kiadása előtt járunk, de már most mindenki láthatja, hogy a Honvéd utca teljes korszerüsítése megindult. Az úgy nevezett hozzáadott értékek miatt nyílván nem az olcsóságról szól a projekt, de komolyan állítjuk, hogy az igényesség lesz az elsődleges jellemző. 

Riportalanyunktól még azt is megtudtuk, hogy a beruházó tulajdonosi körének 75%-át a Nelson csoport, 25%-át pedig a Bretton Zrt birtokolja. Noha külön-külön végeztek már ilyen jellegü beruházást, ez - a Zichy Udvar - az első közös akciójuk. A megállapodás szerint a Honvédszakszervezeten keresztül érkező igénylők a beruházótól 7000 Ft/m2 választható konyhabútort, gardrobot, illetve klímát kapnak ajándékba. A beruházó azt is biztosítja, hogy - a lízinghez kapcsolódva - minimálisan 250 e Ft-tal elindulhat, a lakást lekötheti az érdeklődő szakszervezeti tag.

Az első néhány szerződést már előkészítették, az első lakásigénylők március elején pedig már be is költözhetnek székesfehérvári új otthonukba. Előre is gratulálunk, hisz tudják: ,,Jó lakni!"

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.