2023. 09. 30. szombat
Jeromos
: 391 Ft   : 369 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az elégedettség érdekében - Újabb lakáslízing-lehetőség

Hosz  |  2009. 02. 04., 11:02

Újabb kedvező megállapodás született a Honvédszakszervezet tagjainak lakhatása érdekében. Az ERSTE Lakáslízing Zrt., a Zichy Udvar Kft. és a Honvédszakszervezet vezetője által – február 4-én – aláírt közös megállapodás értelmében azok a hivatásos és szerződéses katonák, akik a Hosz tagjai, különböző kedvezményeket (pénzügyi lízingszolgáltatás, kedvező foglaló, lakberendezési tárgyak, stb.) kapnak a fenti cégek tevékenységi körét képező termékek vásárlása és igénybevétele esetén...

Az ERSTE Lakáslízing Zrt., a Zichy Udvar Kft. és a Honvédszakszervezet együttmüködésével megkötött, a Hosz tagjainak szóló szerződés aláírásán Várkonyi Csaba elnök-vezérigazgató, Gerlaki Zoltán ügyvezető igazgató, Szücs Károly termékspecialista, Mészáros Géza Hosz elnök, Sárkány Ferenc ügyvezető igazgató és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező vett részt.  

Gerlaki Zoltán, a Zichy udvar Kft. ügyvezető igazgatója az aláírási ceremónia után honlapunknak elmondta: Székesfehérvárott, a Honvéd utcában, a belváros közelében épült, beépítetlen telekre húztuk fel a 63 lakást, az 5 irodát, illetve üzletet, valamint a 83 garázst, amelyek a helyi laktanyákhoz is közel helyezkednek el. Igyekeztünk minden modern, új építési technológiát felhasználni, amellyel gazdaságossá és élhetővé tehetők ezek a lakások. Mindez pedig az európai normáknak maximálisan megfelelő külső hőszigetelést, teljesen új, 2008-ban bevezetett háromrétegü hőszigetelt üveggel ellátott müanyag nyílászárókat jelent. Még napkollektort is elhelyeztünk a fütés rásegítése érdekében. Úgy érezzük, hogy minden igényt kielégítünk az ,,élhető lakás" kategóriában. Ugyanakkor nem titkoljuk azt sem, hogy gazdasági társaságként eredményt kívánunk realizálni. Ezért pedig úgy szeretnénk bevonulni a lakásberuházók táborába, hogy mindenki: a város, a vevők, az alvállalkozók és más partnereink is elégedettek legyenek.

Noha a használatba vételi engedély kiadása előtt járunk, de már most mindenki láthatja, hogy a Honvéd utca teljes korszerüsítése megindult. Az úgy nevezett hozzáadott értékek miatt nyílván nem az olcsóságról szól a projekt, de komolyan állítjuk, hogy az igényesség lesz az elsődleges jellemző. 

Riportalanyunktól még azt is megtudtuk, hogy a beruházó tulajdonosi körének 75%-át a Nelson csoport, 25%-át pedig a Bretton Zrt birtokolja. Noha külön-külön végeztek már ilyen jellegü beruházást, ez - a Zichy Udvar - az első közös akciójuk. A megállapodás szerint a Honvédszakszervezeten keresztül érkező igénylők a beruházótól 7000 Ft/m2 választható konyhabútort, gardrobot, illetve klímát kapnak ajándékba. A beruházó azt is biztosítja, hogy - a lízinghez kapcsolódva - minimálisan 250 e Ft-tal elindulhat, a lakást lekötheti az érdeklődő szakszervezeti tag.

Az első néhány szerződést már előkészítették, az első lakásigénylők március elején pedig már be is költözhetnek székesfehérvári új otthonukba. Előre is gratulálunk, hisz tudják: ,,Jó lakni!"

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 27-én jelentették be, hogy a cseh kormány jóváhagyta 24 db, ötödik generációs F-35A típusú harci repülőgép megvásárlását, mellyel leváltják 14 gépes JAS 39C/D Gripen flottájukat.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.