2024. 07. 15. hétfő
Henrik, Roland
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csapatzászló az Infrastrukturális Ügynökségnek

Hosz  |  2009. 06. 13., 14:41

Minden év június első vasárnapja az Elhelyezési Szolgálatok Napja. Ebből az alkalomból dr. Sólyom László, a Magyar Köztársaság elnökének nevében dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter csapatzászlót és zászlószalagot adományozott a Honvédelmi Minisztérium Infrastrukturális Ügynökség részére. A június 13-i eseményen a Honvédszakszervezet képviseletében Gáspár Tamásné közigazgatási és intézményi képviseletvezető, Takács István budapesti területi ügyvivő és Kun Ferenc képviseleti titkár is megjelent...

Felhívójel, majd az elnökség és a Történelmi zászlók bevonulása után Himnusz következett. A csapatzászló adományozására vonatkozó Köztársasági Elnöki határozat ismertetése csapatzászló adott át a honvédelmi miniszter. A csapatzászló megáldása és megszentelése után dr. Szekeres Ire mondott ünnepi beszédet.

Csák Gábor mérnök vezérőrnagy, a HM Infrastrukturális Ügynökség vezérigazgatójának ünnepi beszéde, majd elismerések átadása következett. Az ünnepség végén a Szózat hangzott el.

Az ünnepi eseményen,a Honvédszakszerevezet sátránál Gáspár Tamásné Erikától, Takács Istvántól és Kun Ferenctől - sokan érdeklődtek a június 22-i figyelmeztető demonstráció részleteiről, az aktuális szakszervezet-politikai és jogi ügyekről, valamint szolgáltatásainkról is.

Az ünnepség utáni, jóhangulatú juniálison a karaoke és a nyereményjáték aratta a legnagyobb sikert, de az ARCADA szimulációs lövészet, a galdiátorpálya, a gyermek-játszóházi programok, a kézmüves fogalkozások, valamint az ingyenes egészségügyi szürővizsgálatok is nagyon sok érdeklődőt vonzottak.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.