2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csapatzászló az Infrastrukturális Ügynökségnek

Hosz  |  2009. 06. 13., 14:41

Minden év június első vasárnapja az Elhelyezési Szolgálatok Napja. Ebből az alkalomból dr. Sólyom László, a Magyar Köztársaság elnökének nevében dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter csapatzászlót és zászlószalagot adományozott a Honvédelmi Minisztérium Infrastrukturális Ügynökség részére. A június 13-i eseményen a Honvédszakszervezet képviseletében Gáspár Tamásné közigazgatási és intézményi képviseletvezető, Takács István budapesti területi ügyvivő és Kun Ferenc képviseleti titkár is megjelent...

Felhívójel, majd az elnökség és a Történelmi zászlók bevonulása után Himnusz következett. A csapatzászló adományozására vonatkozó Köztársasági Elnöki határozat ismertetése csapatzászló adott át a honvédelmi miniszter. A csapatzászló megáldása és megszentelése után dr. Szekeres Ire mondott ünnepi beszédet.

Csák Gábor mérnök vezérőrnagy, a HM Infrastrukturális Ügynökség vezérigazgatójának ünnepi beszéde, majd elismerések átadása következett. Az ünnepség végén a Szózat hangzott el.

Az ünnepi eseményen,a Honvédszakszerevezet sátránál Gáspár Tamásné Erikától, Takács Istvántól és Kun Ferenctől - sokan érdeklődtek a június 22-i figyelmeztető demonstráció részleteiről, az aktuális szakszervezet-politikai és jogi ügyekről, valamint szolgáltatásainkról is.

Az ünnepség utáni, jóhangulatú juniálison a karaoke és a nyereményjáték aratta a legnagyobb sikert, de az ARCADA szimulációs lövészet, a galdiátorpálya, a gyermek-játszóházi programok, a kézmüves fogalkozások, valamint az ingyenes egészségügyi szürővizsgálatok is nagyon sok érdeklődőt vonzottak.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.