2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatás honlapunk látogatóinak

Hosz  |  2009. 09. 16., 11:48

Minden kedves olvasónkat arról tájékoztatjuk, hogy a Honvédszakszervezet Elnökségének döntése értelmében honlapunk 2009. szeptember 14-től megújult. A változást követően a fórum rovatra hozzászólási (beírási) jogosultsággal, csak a Honvédszakszervezet tagjai rendelkezhetnek. Ezért a jövőben arra kérjük tagjainkat, hogy a regisztrációs űrlapon csillaggal kötelezően kitöltendőként megjelölt rovatokat szíveskedjenek kitölteni. Ellenkező esetben, a fórum csak olvasásra nyitható meg. Természetesen a részünkre megadott személyes adatokat az adatvédelmi jogszabályokban foglaltaknak megfelelően kezeljük.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.