2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatás honlapunk látogatóinak

Hosz  |  2009. 09. 16., 11:48

Minden kedves olvasónkat arról tájékoztatjuk, hogy a Honvédszakszervezet Elnökségének döntése értelmében honlapunk 2009. szeptember 14-től megújult. A változást követően a fórum rovatra hozzászólási (beírási) jogosultsággal, csak a Honvédszakszervezet tagjai rendelkezhetnek. Ezért a jövőben arra kérjük tagjainkat, hogy a regisztrációs űrlapon csillaggal kötelezően kitöltendőként megjelölt rovatokat szíveskedjenek kitölteni. Ellenkező esetben, a fórum csak olvasásra nyitható meg. Természetesen a részünkre megadott személyes adatokat az adatvédelmi jogszabályokban foglaltaknak megfelelően kezeljük.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.