2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Személyügyi javaslatok

Hosz  |  2009. 11. 04., 15:24

A késő estébe nyúló legutóbbi elnökségi ülés végén személyi döntéseket hozott a nyolcfős testület. A november 19-i választmányi ülés számára az elnökség azt javasolja, hogy főtitkárnak Czövek Jánost, gazdasági ügyvivőnek Bazsik Istvánt, kelet-magyarországi területi ügyvivőnek Koncsecskó Lászlót, míg szárazföldi képviseleti titkárnak Jakubik Andrást válassza meg. Az október 30-i hatállyal lemondott, volt kelet-magyarországi területi ügyvivő, Jakubik András – a személyügyi eljárás miatt – a nyugállományba helyezésének napjától lesz megbízva a titkári teendők ellátásával, végleges megválasztásáról előreláthatóan a tavaszi választmány határoz majd.                          Továbbá az elnökség úgy döntött, hogy Mészáros Gézát, a Hosz elnökét jelöli a december 3-4-én rendezendő, XII. LIGA kongresszusnak, a társelnöki tisztségre. Ennek kapcsán szervezetünk elnöke elmondta: amennyiben a kongresszus megválasztja, akkor a \"Honvéd\" nyugdíjpénztár IT tagsáért járó tiszteledíját felajánlja - 2010. január 1-től - a szakszervezetünk által létrehozott \"Katonákért\" Alapítvány segélyalapjára, illetve javasolja a LIGA elnökségének, hogy a már korábban is az FRDÉSZ elnöke (LIGA társelnöke) által használt személygépjárművet továbbra is az FRDÉSZ vegye igénybe. Az elnökség döntött az idei Szakszervezeti Munkáért Díjra javasolt személyekről is...

A Hosz elnökségének javaslata alapján a 2009-es Szakszervezeti Munkáért Díjra az alábbi személyek kaptak jelölést:

Demeter György (Tata), Jakubik András (ügyvivő, mint függetlenített tisztségviselő), Kiss Csaba Attila (Kecskemét), Oláh József (Veszprém), Szabó István (Békéscsaba),  Szijártó Zsolt (Kecskemét) és Szincsák Gyula (alelnök, mint függetlenített tisztségviselő). 

A díjat két jelölt kaphatja meg, döntést ez esetben is a november 19-i választmányi ülés hoz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.