2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ: Középpontban az Alapszabály

Hosz  |  2010. 01. 07., 14:43

Szakszervezetünk még az elmúlt év végén úgy döntött, hogy megerősíti a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségét (FRDÉSZ). Január 7-én már e döntés szellemében folytatódott az FRDÉSZ új Alapszabályának megalkotása. A szövetség budapesti, Gogol utcai székházában Kónya Péter elnök és Balázs László alelnök vezetésével, az egyes tagszervezetek delegáltjai részvételével - többek között - az elnökség működési rendjéről, ügyrendjéről, feladatrendszeréről, az elnök, illetve az alelnök(ök), valamint az irodavezető kötelezettségeiről egyeztettek. Szakszervezetünk álláspontját Szincsák Gyula alelnök és dr. Kántor Raimund tagozat titkár képviselte aktívan...

Szakszervezetünk komolyan veszi vállalásait, erre volt jó példa, hogy tisztségviselőink ez alkalommal is markánsan fogalmazták meg - egyebek mellett - a leendő irodavezető jogállását és kötelezettségeit.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.