2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualitások a Nyugállományú Tagozat előtt

Hosz  |  2010. 02. 01., 11:10

A Nyugállományú Tagozat elnöksége január 28-án ülést tartott. Napirenden szerepelt az elnök tájékoztatója a december, január hónapok tevékenységéről, valamint a tisztségviselők áprilisra tervezett továbbképzésének és választmányi ülésének szervezési feladatai, illetve az Aktivitás kupa 2010. évi szüneteltetésének indokai...

A tervek szerint a Nyá. Tagozat április 19-21. között rendezi meg továbbképzését és választmányi ülését, Gödön. Ennek keretében lehetőség lesz a nyugdíjasokat érintő aktuális kérdések megvitatására, a pénzügyi felhasználást segítő, a Norvég rekonverziós program, az új szolgáltatási, üdülési, telefonbiztosítási, illetve a szakszervezetünket érintő kérdések megbeszélésére, előadások meghallgatására. A gödi programmal kapcsolatban az elnökség várja nyugállományú tagjainak, csoportjainak javaslatait is. Döntés született a nyugállományú tagok segélyezéséről, az Alapítványok segítségének igénybevételéről. Az elnökség megvitatta a NYOK terveit a nyugdíjak megvédésével kapcsolatban és a LIGA, FRDÉSZ vita újabb fejleményeit, az FRDÉSZ alapszabály módosításának terveit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.