2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülésezett a Légierő Haderőnem

Hosz  |  2010. 02. 11., 10:44

Az alapszervezeti vezetők részvételével zajlott a Légierő Képviselet haderőnemi értekezlete Veszprémben. Andor Tamás haderőnemi képviselő megnyitója után megvitatásra került az FRDÉSZ – LIGA konfliktus, majd megfogalmazásra került az elnökség részére egy kérés, amely ebben a témában az alapszervezeti vezetők tájékoztatására helyezi a hangsúlyt. Az Egység újság megújításával kapcsolatban számos ötlet és javaslat hangzott el, többek között szakértői írások megjelentetése – szociológiai, munkavédelmi témakörben. Az alapszervezeti vezetők ismételt kéréseként hangzott el, hogy a haderőnemi értekezleteket az információcsere, a vélemények ütköztetése és a pontos tájékoztatás miatt közösen rendezzék meg a haderőnemek. A rendezvény a tisztségviselők beszámolójával zárult.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.