2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ: Küldöttgyűlés előtt

Hosz  |  2010. 02. 27., 11:06

A február 25-i döntéshozó fórum fő feladata az volt, hogy felkészüljön a fegyveres és rendvédelmi dolgozókat tömörítő szakszervezeti szövetség a március 4-5-i Küldöttgyűlésre.  Az ülést Kónya Péter FRDÉSZ elnök vezette, a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök és Szincsák Gyula alelnök képviselte…  

Az ülésen Szincsák Gyula alelnök elmondta, hogy a Hosz véleménye szerint egyelőre, az új struktúra életbe lépéséig maradjon a régi tisztségviselői kar. Vezető tisztségviselőnk hozzátette: Az FRDÉSZ új anyagi bázisának megteremtése nagyban függ az új kormánnyal majdan kötendő együttmüködési megállapodásoktól.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.