2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ: Küldöttgyűlés előtt

Hosz  |  2010. 02. 27., 11:06

A február 25-i döntéshozó fórum fő feladata az volt, hogy felkészüljön a fegyveres és rendvédelmi dolgozókat tömörítő szakszervezeti szövetség a március 4-5-i Küldöttgyűlésre.  Az ülést Kónya Péter FRDÉSZ elnök vezette, a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök és Szincsák Gyula alelnök képviselte…  

Az ülésen Szincsák Gyula alelnök elmondta, hogy a Hosz véleménye szerint egyelőre, az új struktúra életbe lépéséig maradjon a régi tisztségviselői kar. Vezető tisztségviselőnk hozzátette: Az FRDÉSZ új anyagi bázisának megteremtése nagyban függ az új kormánnyal majdan kötendő együttmüködési megállapodásoktól.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.