2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Balkáni látogatáson volt az ügyvezető alelnök

Hosz  |  2010. 04. 30., 12:29

Három napos balkáni látogatásának első állomásán, Bosznia-Hercegovinában tett látogatást április 29-én Tömböl László mérnök vezérezredes. A Honvéd Vezérkar főnökét a szarajevói nemzetközi repülőtéren Nagy Tibor dandártábornok, az EUFOR misszió parancsnokhelyettese, valamint Preininger Győző őrnagy, az MH EUFOR Kontingens parancsnoka fogadta. A vezérkari főnök vezette delegáció, melynek tagja volt Szincsák Gyula, szakszervezetünk ügyvezető alelnöke is, balkáni körútjának második napján, április 30-án a koszovói Pristinába és Pecbe látogatott. A vizit részleteiről a júniusi Egység újságban olvashatnak majd - a szerk.   

További információk a www.hm.gov.hu weblapon olvasható.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.