2023. 06. 04.
Bulcsú
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Véradás - tizedszer is!

Hosz  |  2010. 06. 09., 14:37

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetésbiztosító Ezred Hosz alapszervezetének támogatásával immár tizedszer szerveztek véradással egybekötött szolgáltatónapot. Grell Norbert alapszervezeti vezető kiemelkedő szervezőmunkája, a tagság önzetlen közreműködése - június 9-én - ismét sikerre vezette a kezdeményezést...

Az alapszervezeti vezető honlapunknak elmondta: Társaim hétfőn érkeztek vissza a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsópuskásról, ahol a gátak ellenőrzésében, a homokzsákok pakolásában vettek részt, de egy 88 esztendős néni pincéjéből is a mieink szivattyúztuk ki a vizet.

Noha nagyon sok kollégánk jelenleg is az árvízi katasztrófa elhárításán ténykedik, mégis sokan jöttek el ma vért adni, illetve megismerkedni szolgáltatásainkkal.

 

A véradáson résztvevők felkereshették és gyors tájékoztatókon ismerkedhettek meg az Ökonet, a Food Plusz Kft., a Mesterhús szolgáltatásaival, de a Flex Sportklub munkahelyi masszázs bemutatóját is igénybe vehették.

 

 

 

 

Szakszervezetünk szolgáltató asztalánál az érdeklődők felkeresték az Erste Ingatlanlízing Zrt. és a SAS Személyi-Alkusz Szolgálat szolgáltatásait ismertető Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezőt, de az Egység 2002 Kft. régi és új projektjeivel, valamint a Honvéd Nyugdíjpénztár szolgáltatásaival is megismerkedhettek.

 

 

 

Persze arra is lehetőség volt, hogy a szakszervezet tisztségviselői, Szincsák Gyula ügyvezető alelnök, Czövek János főtitkár és Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivője elbeszélgessen a helyi aktivistákkal és a szolgáltatókkal is.

Grell Norbert alapszervezeti vezetőtől azt is megtudtuk, hogy a rendezvénysorozat folytatódik, a tervek szerint szeptemberben immár tizenegyedszer lesz véradással egybekötött szolgáltatónap, decemberben pedig ismét megajándékozzuk majd a véradóinkat. A fődíjat, az egyhetes békészentandrási üdülést az Egység 2002 Kft. ajánlotta fel, de játékokat, optikai és étkezési utalványokat is átadunk majd. 

A tizedik véradás alkalmával a 179 regisztráltból 157 katona adott vért, tíz év alatt ez a szám 1671 (!!!), ez azt jelenti, hogy adott esetben 33.420 csecsemőnek tudtunk volna segíteni!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.