2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Véradás - tizedszer is!

Hosz  |  2010. 06. 09., 14:37

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetésbiztosító Ezred Hosz alapszervezetének támogatásával immár tizedszer szerveztek véradással egybekötött szolgáltatónapot. Grell Norbert alapszervezeti vezető kiemelkedő szervezőmunkája, a tagság önzetlen közreműködése - június 9-én - ismét sikerre vezette a kezdeményezést...

Az alapszervezeti vezető honlapunknak elmondta: Társaim hétfőn érkeztek vissza a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsópuskásról, ahol a gátak ellenőrzésében, a homokzsákok pakolásában vettek részt, de egy 88 esztendős néni pincéjéből is a mieink szivattyúztuk ki a vizet.

Noha nagyon sok kollégánk jelenleg is az árvízi katasztrófa elhárításán ténykedik, mégis sokan jöttek el ma vért adni, illetve megismerkedni szolgáltatásainkkal.

 

A véradáson résztvevők felkereshették és gyors tájékoztatókon ismerkedhettek meg az Ökonet, a Food Plusz Kft., a Mesterhús szolgáltatásaival, de a Flex Sportklub munkahelyi masszázs bemutatóját is igénybe vehették.

 

 

 

 

Szakszervezetünk szolgáltató asztalánál az érdeklődők felkeresték az Erste Ingatlanlízing Zrt. és a SAS Személyi-Alkusz Szolgálat szolgáltatásait ismertető Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezőt, de az Egység 2002 Kft. régi és új projektjeivel, valamint a Honvéd Nyugdíjpénztár szolgáltatásaival is megismerkedhettek.

 

 

 

Persze arra is lehetőség volt, hogy a szakszervezet tisztségviselői, Szincsák Gyula ügyvezető alelnök, Czövek János főtitkár és Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivője elbeszélgessen a helyi aktivistákkal és a szolgáltatókkal is.

Grell Norbert alapszervezeti vezetőtől azt is megtudtuk, hogy a rendezvénysorozat folytatódik, a tervek szerint szeptemberben immár tizenegyedszer lesz véradással egybekötött szolgáltatónap, decemberben pedig ismét megajándékozzuk majd a véradóinkat. A fődíjat, az egyhetes békészentandrási üdülést az Egység 2002 Kft. ajánlotta fel, de játékokat, optikai és étkezési utalványokat is átadunk majd. 

A tizedik véradás alkalmával a 179 regisztráltból 157 katona adott vért, tíz év alatt ez a szám 1671 (!!!), ez azt jelenti, hogy adott esetben 33.420 csecsemőnek tudtunk volna segíteni!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.