2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Nyugállományú Tagozat elnökségi ülésén történt

Hosz  |  2010. 06. 25., 15:52

A Nyugállományú Tagozat elnöksége június 24-én ülést tartott. Napirenden szerepelt az elnök tájékoztatója az előző elnökségi ülés óta végzett tevékenységről, a tagépítés helyzetének áttekintése, a Tagozat alelnökének lemondásával kapcsolatos feladatok, a jelölő bizottsági teendők megvitatása, beszámoló a Hosz kongresszust előkészítő tevékenységről, az alapszabály szerkesztő és a programalkotó munkacsoportban végzett munkáról valamint a nyári Hosz családi, fürdőzési rendezvények előkészítése...

Az elnökség döntött - a beérkezett kérelmek alapján - szociális illetve árvíz- és viharkárral kapcsolatos segélyezésekről. A tervek szerint a Tagozat, a helyszín megtalálása után szeptemberben tartja őszi választmányi ülését.

A Tagozat elnöksége javaslatot tett arra, hogy - a NYOK felhívásához csatlakozva - kezdeményezzék az augusztus 20-i állami ünnepre tervezett tüzijáték helyett, annak költségeit használja fel az állam az árvíz- és viharkárt szenvedett lakosok megsegítésére.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.