2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kopjafaavatás: Egy éve halt meg Borka István

Hosz  |  2010. 07. 06., 15:50

Július 6-án családtagok, volt kollégák, barátok, a Honvédszakszervezet volt és jelenlegi tisztségviselői jelenlétében felavatták az egy éve elhunyt Borka István, a „Honvédszakszervezet halottja” síremlékénél felállított kopjafát, a bagi köztemetőben...

„A rendszerváltás hajnalán egyike voltál azoknak, akik felemelték szavukat a katonák jogaiért.” - mondta többek között Szincsák Gyula ügyvezető alelnök emlékező beszédében.

A felavatott kopjafa alá a jelenlévők közösen helyezték el a megemlékezés koszorúját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.