2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz tisztségviselők a Támop programon

Hosz  |  2010. 09. 24., 23:59

A Honvédszakszervezet képviseletében 3 tisztségviselőnk vesz részt azon a három napos tréningen, ahol ismereteket szerezhetnek a diszkriminációval kapcsolatos jogi szabályozásról úgy hazánkban, mint az Európai Unióban egyaránt. Mészáros Mária, Bozzayné Horkay Renáta és Szijártó Zsolt jelentkezett a képzésre, mely során, a 3 nap alatt az Egyenlő Bánásmód Hatóság trénerei különböző technikákkal segít rávilágítani erre a Magyarországon még gyermekcipőben járó problémára. Az első kép képzésen főleg szakszervezeti képviselőket hívtak meg a szervezők, így a mostani - amely egy több mint 80 alkalmas képzés első eleme - főleg az MSZOSZ és a Liga konföderációhoz tartozó szakszervezetek képviselőiből áll.

A képzés nagy hangsúlyt fektet a kor, nem, vallási, etnikai hovatartozás és egyéb hátrányos megkülönböztetésre okot adó esetek felismerésének könnyebbé tételére, azok értékelésére és az Európai Uniós, illetve magyar jogszabályok fényében való jogérvényesítésre. Ezeket az ismereteket a hatóság munkatársai és jogászai koordinálják, amely a későbbiekben hasznosítható a katonákat ért esetleges diszkrimináció megvalósulása esetén.Szijártó Zsolt

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.