2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

OKÉT előtt: Lázár-Czövek találkozó volt a különadóról

Hosz  |  2010. 11. 08., 12:06

Lázár János frakcióvezető bemutatkozó látogatáson fogadta Czövek Jánost, a Honvédszakszervezet két hete megválasztott elnökét. A mindvégig konstruktív légkörben lezajlott - november 8-i, még a délelőtti informális OKÉT ülés előtt megtartott - találkozón a kormánypárt frakcióvezetője, az Országgyűlés korábbi Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának elnöke elmondta, hogy a Magyar Honvédséget nem volt szándéka belevinni a 98%-os különadó intézményéről szóló törvényjavaslatba. A megbeszélésen a frakcióvezető a szóban forgó különadóval kapcsolatos módosító javaslatokról is tájékoztatott. Az egyeztetés végén Czövek János Hosz elnök felajánlotta, hogy a 11 ezer tagot számláló reprezentetív szakszervezetünk részt venne minden olyan előzetes egyeztetésen, mely a munkavállalókat érintő, a későbbiekben a törvényhozás elé kerülő ügyekben zajlik. A frakcióvezető a javaslatot örömmel fogadta és arra - mint mondta - igényt is fog tartani a következő időszakban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.