2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

OKÉT előtt: Lázár-Czövek találkozó volt a különadóról

Hosz  |  2010. 11. 08., 12:06

Lázár János frakcióvezető bemutatkozó látogatáson fogadta Czövek Jánost, a Honvédszakszervezet két hete megválasztott elnökét. A mindvégig konstruktív légkörben lezajlott - november 8-i, még a délelőtti informális OKÉT ülés előtt megtartott - találkozón a kormánypárt frakcióvezetője, az Országgyűlés korábbi Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának elnöke elmondta, hogy a Magyar Honvédséget nem volt szándéka belevinni a 98%-os különadó intézményéről szóló törvényjavaslatba. A megbeszélésen a frakcióvezető a szóban forgó különadóval kapcsolatos módosító javaslatokról is tájékoztatott. Az egyeztetés végén Czövek János Hosz elnök felajánlotta, hogy a 11 ezer tagot számláló reprezentetív szakszervezetünk részt venne minden olyan előzetes egyeztetésen, mely a munkavállalókat érintő, a későbbiekben a törvényhozás elé kerülő ügyekben zajlik. A frakcióvezető a javaslatot örömmel fogadta és arra - mint mondta - igényt is fog tartani a következő időszakban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.